Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Haziran Cuma

15 Haziran Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir sabah keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Keyifli bir bayram akşamı geçirmek isterseniz bu renkli yayını sevdiklerinizle birlikte seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Haziran Cuma

Sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile güne başlayabileceksiniz. Güne erken başlayanlardansanız bu sevilen dizinin tekrar bölümünü değerlendirebilirsiniz. 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Aşkı, tutsaklığı ve kıskançlığı gözler önüne seren dizi ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlar karşısına geçiyor. Renkli yarışma programını seyrederken gelinlerin kayınvalideleri olan kıyasıya mücadelesine şahit olabileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı eğlenceli ve renkli magazin programı ile karşılaşacaksınız. En bomba magazin gelişmelerini gözler önüne seren program ile ünlü camiasını daha yakından görebilme imkanı elde edebilirsiniz. Ünlülerin aşk hayatından klip çekimlerine kadar yaşama dair her ayrıntısını öğrenebileceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına dahil oluyor. Sokakların ardında gizlenen suçlular, ekibin başarıları sayesinde bir bir yakalanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçecek. Akşam bülteninden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm gündem gelişmelerini inceleyebileceksiniz. 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile güzel bir akşam sizleri bekliyor. Eğlencenin kesintisiz şekilde devam ettiği bu keyiyli program ile bayram akşamınıza renk katabileceksiniz.

22:15’de “Rehine” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geçiyor. Sevilen film ile güzel bir akşama hazır olun! 00:30’da “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 01:45’de “Çarkıfelek” adlı yarışma programı tekrar bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Gecenin devamında eski dizilerin ve filmlerin tekrar bölümler yayın akışına başlayacak. 03:30’da “Rehine” adlı filmin tekrar bölümü yayına başlayacak. Aksiyon ve maceraperst bir karaktere sahipseniz bu filme adeta bayılacaksınız. Hemen ardından renkli ve heyecanlı kesitler sunan 04:45’de ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı