Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma

Kanal D’nin 15 Eylül Cuma tarihli yayın akışı, sabah kuşağında sevilen program Nursel’le Evin Tadı’nın tekrar bölümünün 05.30’da yayınlanması ile başlayacak. Sonrasında ise Kanal D ile Günaydın Türkiye, Hayatın Penceresinden, Meryem ve Arka Sokaklar adlı yerli diziler Kanal D ekranlarında olacak. Kanal D Haber yayınlandıktan sonra ise, yılların sevilen başarılı dizisi Arka Sokaklar yeni sezonu ile Kanal D ekranlarında. Son olarak ise İsimsizler adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarda olacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma

Kanal D’nin sevilen programlarından Nursel’le Evin Tadı, 15 Eylül Cuma günü yayın akışının ilk programı olacak. Ekranların sevilen sempatik yüzlerinden Nursel Ergin’in sunduğu programda, hem geleneksel ve yeni olmak üzere birçok yemek tarifi izleyici ile paylaşılıyor, hem de samimi ve içten sohbetler yapılıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.00’de ise, sunuculuğunu Murat Güloğlu ile Mutlu Ulusoy’un yaptığı yeni haber programı Kanal D ile Günaydın Türkiye Kanal D ekranlarında olacak. Programda, hem ülkemizin birçok köşesinden insanlarımızın öykülerine yer verilecek, hem de sağlık, kültür, sanat, moda konuların birçok habere yer verilecek. Ekonomi ve siyasetle ilgili son gelişmelerin de yer aldığı programda Hava ve Yol Durumu köşesi de olacak.

10.00’da ise, tecrübeli ve başarılı sunucu, gazeteci Yasemin Bozkurt’un sunumu ile Hayatın Penceresinden adlı program canlı olarak ekrana gelecek. KAyıpların bulunacağı, gizemli kalmış programlar ardındaki sır perdesinin aralanacağı programda, canlı bağlantılar ve birçok insanın öyküsü ekrana yansıtılacak.

Haberin Devamı

13.00’de ise, sabah tekrar bölümü ekrana gelen Nursel’le Evin Tadı programının yeni bölümü ekranlarda olacak. Programda Nursel Ergin arkadaşı Mehmet Şakiroğlu’nu ağırlayıp çocukların okula alışmaları için çeşitli uzman görüşlerini alacak.

14.30’da Meryem adlı dizinin tekrar bölümünü Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz. Dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan gibi oyuncular yer alıyor.

16.15’te ise, sevilen ve yıllardır yayınlanan yerli dizi Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü yayınlanacak.

18.45’te, usta gazeteci ve köşe yazarı Ahmet Hakan’ın başarılı sunumuyla ekrana gelen, dürüst ve tarafsız haberciliğin kaynağı Kanal D Haber ekranlarda olacak.

20.00’de ise Arka Sokaklar’ın yeni sezonu Kanal D’de seyircisi ile buluşacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi usta oyuncuların rol aldığı yapımın 12. sezonunu Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kanal D akşam kuşağında ise son olarak, yeni dizi İsimsizler’in tekrar bölümü Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı