Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma

15 Aralık Cuma günü Kanal d yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara merhaba diyor. Canlı canlı yayına geçen haber bülteninde siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan geniş bir konu içeriğine değiniliyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Her kesiti macera ve aksiyon dolu olan yerli dizi ile Cuma akşamınızı daha hareketli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma

Sabah ilk olarak 06:45’de Murat Güloğlu’nun sunduğu sabah haberleri ile yayın akışı başlıyor Haber dünyasına ait tüm gelişmelerin detaylı şekilde ele alındığı bülteni seyrederek tüm sıcak gelişmelerden sabahın erken saatlerinde haberdar olabileceksiniz. Hemen ardından 09:30’da “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen aile dizisinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Son bölümünü takip edemediyseniz bu tekrar fırsatını mutlaka değerlendirerek tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:15’de “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranlardaki yerini alıyor. Değerli konukların katılımı ile hoş muhabbetler eşliğinde geçen programda birbirinden enfes lezzetler pişirilerek muhteşem sunumlar eşliğinde ikrama hazırlanıyor. Siz de bu keyifli yemek programını seyrederek tarif defterlerinize daha özgün tatlar ekleme şansı kazanabilirsiniz.

12:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı ekranlarınızda… Moda dünyasına ait trendlere ışık tutan renkli programda, her hafta 3 ayrı yarışmacı yarışıyor ve kusursuz giyimi sayesinde en yüksek puanı yakalayan şanslı kişi de programın kazananı oluyor. 14:45’de “Magazin D” adlı eğlence dolu renkli program ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Sevenlerini ekran başına kilitleyen ve eğlenceli kesitleri ile keyifli dakikalar vaat eden programda magazin dünyasına ait pek çok gelişmeyi takip edebileceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” bülteniyle haber dünyasına ait sıcak gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. Siyaset, sağlık, ekonomi, aktüel, hava durumu ve spor gibi daha pek çok dalda ele alınan geniş içeriği ile tüm gündem gelişmelerini inceleyebilme imkanı bulabileceksiniz.

20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yeni bölümü ile nefes kesen heyecanlı bir akşam sizleri bekliyor. Hemen ardından gecenin ritmine kapılan sürükleyici “Beyaz Show” programı ekranlarınızda. Farklı ünlülerin konuk olduğu eğlence dolu canlı yayın programını 23:45’den sonra izleyebilirsiniz. Ardından 01:45’de ve 04:00’da yerli iki dizinin tekrarı yayın akışına geçiyor.

Haberin Devamı