Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma

KANAL D’nin 14 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kalbim Ege’de Kaldı isimli gençlik ve yaz dizisi ile başlıyor ve gün boyunca da birbirinden eğlenceli ve heyecanlı diizler ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli eğlence programı yer alıyor. KANAL D’nin 14 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma

KANAL D’nin 14 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı isimli dizi ile başlıyor. Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde karakterleri tamamen zıt olan gençler ortak bir noktada kesişiyor ve böylece hayatlarının hareketli ve eğlenceli dönemi başlıyor. Ardından ise ekranların sevilen dizilerinden olan Geniş Aile dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.30’da Hayat Şarkısı dizisinin eski bölümlerinden birisi başlayacak. Dizi, küçük yaşta nişanlandırılan fakat sonrasında farklı yerlerde büyütülen iki gencin hata hikayesini konu alıyor. Hayat Şarkısı dizisinin tekrar bölümünden sonra ise Evim Lokanta programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Akşam sofralarınız ve misafirleriniz için en güzel yemek tariflerini bu programdan öğrenebilirsiniz.

11.45’te yazın en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D Yaz ekranlara gelecek. Ünlülerin nerelerde olduğunu, magazin dünyasında yaşanan son gelişmeleri bu programdan takip edebilirsiniz. 14.30’da ise Küçük Ağa dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

16.30’da ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ekip yine bu bölümde de olaydan olaya koşacak. 18.45’te ise Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Bugün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu haber kuşağından aktarılacak.

Bugünün akşam kuşağında ise İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli eğlence programı yer alıyor. Yine yeni bölümde birbirinden eğlenceli ünlüler yarışıyor. Kuşum Aydın, Cem Kılıç, Aynur Aydın, Elif Kaya, Emre Ubeyli ve Hazal Babalık bu bölümde sizleri kahkahaya boğacak.

İrem Derici ile Eğlenmene Bak programından sonra ise 19’un yeni bölümü ekranlara gelecek.