Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi

14 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı komedi dolu renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin tekrarı ile hafta sonuna güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı sevilen yeni dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda yerini alacak. Heyecan ve renklilik dolu kesitleri ile öne çıkan dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi

Sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı başlıyor. Final yapan dizinin yeni bölümlerini seyredemediyseniz bu tekrarlarını mutlaka değerlendirmelisiniz. 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı keyif dolu renkli magazin programı ekranlarınıza geçiyor. Ünlü camiasına dair merak edilen tüm detayları bu hafta sonuna özel olarak yayınlanan magazin programından öğrenebilirsiniz. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Siyaset, sağlık, ekonomi, emlak, piyasa ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü sıcak gelişmeleri sohbet havasında bu programdan öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı enfes yarışma programı ile yayına devam ediliyor. Kayınvalidelerin gelinleri ile yarıştığı program, heyecan dolu bir gün ortası geçirmenizi mümkün kılacak. 16:15’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sıcak aile dizisi ile gün ortanız çok daha renkli ve eğlence dolu hale dönüşüyor.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayında göze çarpıyor. Sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, emlak ve politika gibi farklı konu alanlarına özgü gelişmeler tek tek ayrıntıları ile ekranlardaki yerini alıyor. 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin nefes kesen yepyeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Polisiye kesitler sunan dizi ile akşamınızı daha dinamik ve sürükleyici bir ambiyansa bürüyebilirsiniz.

23:30’da “Çılgın Dersane 4:Ada” adlı yerli sinema filmi ekranlar karşısına çıkıyor. Komedi dolu kesitler sunan film ile gecenizi daha renkli ve bol kahkahalı hale dönüştürebilirsiniz. 01:15’de “Carnera Efsanesi adlı yabancı sinema filmi sizlerle olacak. 03:30’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısında yerini alıyor. 04:15’de ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor.