Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı

14 Kasım Salı gününe ait Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarınıza nefes kesen bir giriş yapıyor. Gündeme dair tüm sıcak gelişmelerin art arda verildiği yayında ekonomiden sağlığa, sosyal hayattan siyasete kadar uzanan tüm konu başlıkları irdelenecek. Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı yerli dizi sürükleyici bir final bölümü ile yayında olacak. Yeni bölümde yine seyircilerini birbirinden farklı kesitler bekliyor, merak ediyorsanız sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “Kanal D Günaydın Türkyie” adlı bültenden tüm güncel ve sıcak gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Hemen ardından 09:30’da “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizinin tekrar bölümü karşılaşacaksınız. Komedinin ve eğlencenin hız kesmeden devam ettiği dizide zaman zaman hüzünlü anlar yaşamanız da olası. Akşam kuşağında yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka izleyin.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’ı gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programının yepyeni bölümü başlıyor. Birbirinden enfes tariflerin yapıldığı programda üstelik lezzetlere dair püf noktalarını kolayca öğrenebilir ve mutfaklarınızda adeta harikalar yaratabilirsiniz. 13:00’da “Alışveriş Melekleri” adlı yeni moda programının ikinci yayını ekranlarınıza geliyor. Her hafta içi yayınlanacak olan programda her hafta üç yarışmacı kendi tarzlarıyla jüri karşısına çıkacak ve haftanın bitiminde kazana yarışmacı belli olacak. Jüri koltuğunda İvana Sert’in ve Kemal Doğulu’nun yer aldığı program ile gün ortanızı artık daha renkli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:30’da “Magazin D” adlı eğlenceli ve renkli magazin programı ekranlarınızda yerini alıyor. Magazin dünyasına ait tüm güncel gelişmeler ve kamera arkası merak edilenler karşınızda... 16:40’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hemen ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” birbirinden ayrıntılı en sıcak gelişmeleri ekranlarınıza yansıtıyor. Gündemi sarsan tüm gelişmelerden ekranlarınız karşısında bilgi sahibi olabilirsiniz.

20:00’da “Tutsak” adlı yerli dizi ile final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Bahadır parmaklar ardında cezaevi hayatını sürerken, Elif Kenan arasındaki ilişki evlilikle sonuçlanacak. Nefes kesen final bölümünü sakın kaçırmayın. 23:30’da “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizi tekrar bölümü ile yayına geçecek. Hemen ardından saat 01:45’de “Alışveriş Melekleri moda programı, 04:00’da ise “Meryem” adlı dizinin tekrarı ekranlarda yerini alacak.