Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe

14 Haziran Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Eski dizinin yeni bölümlerini seyredemediyseniz her sabah başlayan tekrar bölümlerini seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranlara geliyor. Bayram boyunca seyredebileceğiniz bu program ile adeta eğlenceye doyacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe

Sabah saat 07:00’da ilk olarak “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. Hemen ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Aşkın farklı hallerini anlatan dizi ile mükemmel bir sabaha hazırlıklı olun. Heyecan dolu anlar yaşamak isterseniz Kanal D’nin bu sabah dizilerini hafta içi her gün ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayına devam edilecek. Gelinlerin kayınvalideleri ile keyif içinde yarıştığı bu renkli program tüm izleyenlerini güldürmeyi başarıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:0*’da “Magazin D” adlı renkli magazin programı sizlerle buluşuyor. Magazin severlerin vazgeçilmezi olan bu yayında, yine birbirinden bomba gelişmeler ele alınıyor. Ünlü camiasına yakından bakmak isterseniz bu heyecanlı ve renkli magazin VTR’lerini izlemeyi unutmayın. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin heyecanlı ve renkli tekrar bölümü ekranlara geçecek. Dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçecek. Haber bülteninden gündeme dair tüm gelişmeleri öğrenebilir ve merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz. Siyaset, sağlık, yaşam, hava durumu, emlak, spor ve politika gibi tüm konu alanlarına özgü sıcak gelişmeler sizlerle olacak. Bülteni seyrederek gündem hakkındaki tüm konuları detaylı şekilde öğrenme imkanı elde edebilirsiniz.

20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma ile eğlenceli bir akşama hazır olun. Birbirinden farklı konukların katıldığı yarışma ile güzel bir akşam keyfi sizleri bekliyor. 22:15’de “Herkül: Efsane Başlıyor” adlı yabancı sinema filmini izleyebilirsiniz. 00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. 01:30’da “Çarkıfelek” adlı programın tekrarını izleyebileceksiniz. 03:15’de “Herkül: Efsane Başlıyor” adlı yabancı sinema filmi karşınıza çıkacak. 04:30’da ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşabilirsiniz. Sabahlamayı düşünüyorsanız bu renkli dizileri ve filmleri mutlaka değerlendirmelisiniz. .

Haberin Devamı