Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Aralık Perşembe

14 Aralık Perşembe günü Kanal D, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni le gündemin nabzını tutuyor. Murat Güloğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen bültenden sağlık, yaşam, ekonomi ve siyaset gibi daha pek çok konuda bilgi edinebilme imkanı elde edeceksiniz. Haber bülteni ile tüm dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen olaylardan haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin sürükleyici bölümü ekranlarınıza yansıyacak. Sevenlerini ekranları başına kilitleyen tarihi dizi ile nefes kesen anlara şahit olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Aralık Perşembe

Sabah ilk saatlerde yayın akışına, “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni dahil oluyor. Gündemin merkezine oturmuş, çok konuşulan konular hakkında detaylı bilgi analizi yapabilecek ve tüm son dakika haberlerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. Saatler 09:30’ gösterdiğinde “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dizinin son bölümünü seyredemediyseniz sakın üzülmeyin! Tekrar fırsatını değerlendirerek tüm gelişmeleri tek tek ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:15’de “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı sizlerle olacak. Hoş muhabbetler eşliğinde birbirinden enfes yemeklerin hazırlandığı programda, tüm tariflere dair servis önerilerine de değiniliyor. Ayrıca tarif defterlerinizi zenginleştirecek olan nefis yemeklere dair tüm ince püf noktalarına da ulaşabileceksiniz.

Saatler 12:45’i gösterdiğinde “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı ekranlarınıza gelecek. Hafta içi her gün 3 yarışmacının yarıştığı programda farklı giyim trendleri üzerinde duruluyor. Hafta içi son gün de en çok puanı toplayan kişi büyük ödülün sahibi oluyor. Bakalım bu haftanın kazananı kim olacak? Nefeslerin tutulduğu, heyecanın doruklarda yaşandığı programda yarın da haftanın finalini seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

14:45’de “Magazin D” adlı eğlence dolu program sevenleriyle buluşuyor. Magazin dünyasına ait tüm gelişmelerin detaylı şekilde ele alındığı programda tüm güncel konuları öğrenme şansı yakalayabileceksiniz. Ünlülerden sanat camiasına kadar geniş içeriği ile tüm magazin severleri ekranları başına toplayacak.

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından saat 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı yayınıyla ekranlarınız karşısına geçiyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan geniş içeriği ile tüm alanlardaki gelişmeleri öğrenebileceksiniz.

20:00’da “Vatanım Sensin” ile akşam kuşağına başlangıç yapılıyor. Nefes kesen yeni bölümde, Seher hedefine Cevdet’i alıyor, diğer yandan Dağıstanlı tüm Yunan halkını geriye itmek için plan yapıyor. Her karesine tutuklu kalacağınız yepyeni bir bölüm sizlerle olacak, sakın kaçırmayın! 23:30’da “Elveda Katya” adı film ekranlarınızda. Hemen arkasından 01:45’de ve 04:00’da iki yerli dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı