Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Nisan Cuma

13 Nisan Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam, politika ve hava durumu gibi tüm konu içeriklerini bu sabah bülteninden tek tek ayrıntıları ile inceleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Her kesitinden heyecanlı anlar yaşatan dizi ile hareketli bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Nisan Cuma

Sabah ilk “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı bülten yayın akışına dahil olacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, detayları ile bu sabah bülteninde yerini alıyor. Ardından 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek sabahınıza renklilik katabilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlara geçecek. Gelinlerin kayınvalideleri yarıştığı bu renkli programda yine heyecan dolu anlar yaşanıyor. Gün ortanızı renkli ve hareketli şekilde geçirmek isterseniz bu eğlenceli yarışma programını izlemeyi unutmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı canlı magazin programı ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Eğlence dolu VTR’ler ile karşınıza çıkan programdan magazine dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Ünlü camiasına özgü en bomba gelişmeler ekranlarınızda olacak. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen polisiye dizinin tekrarını seyrederek gün ortanızı daha renkli ve heyecanlı hale dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısındaki yerini alacak. Gündeme dair tüm merak edilen sıcak gelişmeler, tek tek bu akşam bültenine aktarılacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriğini bu bülten takip edebilirsiniz. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Sevilen polisiye dizi ile gününüzü daha renkli ve hareketli bir atmosfere bürüyebileceksiniz.

21:30’da “Miraç Kandili Özel” adlı kandil gününe özel canlı yayın programı sizlerle olacak. Kandil gecesine özel olan programdan dini anlamda pek çok bilgi edinebilir ve huzur dolu bir gece geçirebilirsiniz. 23:00’da “Mehmet Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında olacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız gece başlayan bu tekrarını mutlaka seyretmelisiniz. 02:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. 04:15’de ise “Gelinim Mutfakta” adlı programın tekrar bölümü sizlerle oluyor.

Haberin Devamı