Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Ocak Cuma

12 Ocak Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile başlıyor. Haberin nabzını tutan sıcak gelişmeler, olaylar ve daha pek çok fazlası sabah bülteni ile ekranlarınızda olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye kesitlerle dolu dizinin yepyeni bölümü hayranlarıyla buluşuyor. Her karesi heyecan, mücadele ve aksiyon ile çevrili olan diziyi ailenizle birlikte seyrederek akşamınızı daha sürükleyici hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkındaki tüm gelişmeler haberin devamında…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Ocak Cuma

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile karşılaşacaksınız. Gündemin tüm ayrıntılarından haberdar olmak istiyorsanız mutlaka sabah bültenini takipte kalın. Siyaset, sağlık, hava durumu, ekonomi, spor, diyet ve yaşam gibi konulardaki geniş içeriği ile 7’den 70’e herkesi ilgilendiren haberler ekranlarınıza gelecek. Ardından 09:00’da “Hıçkırık” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Eğer dizinin gün ortasındaki yeni bölümlerini kaçırıyorsanız bu tekrar bölümlerini mutlaka değerlerin.Tüm gelişmelerden tek tek haberdar olabileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Magazin D” adlı keyifli ve eğlence dolu magazin yayını karşınıza çıkıyor. Sanat camiasından internet fenomenlerine kadar daha pek çok ünlü camiası hakkında merak ettiğiniz güncel magazin gelişmeleri programın konusunu oluşturuyor.

Saatler 11:30’u gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı sağlıklı, besleyici ve pratik lezzetlerin yapıldığı yemek programı ekranlarınızı renklendirecek. Hünerli konukların yardımı ile birbirinden enfes tarifler hazırlanıyor ve ikrama hazırlanıyor. Hoş sohbetler eşliğinde gelişen yayını seyrederken hem birbirinden lezzetli tariflerle tanışabilecek hem de sabahınızı daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz.

Haberin Devamı

12:45’de “Ekip Şahane” adlı farklı yüreklere dokunuş yapan renkli dekorasyon programı ekranlarınızda. Gün ortasının renkli ve eğlenceli yayınında, yine farklı bir aileyi sürprizlerle dolu anlar bekliyor. Sevilen programı, hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.


Saatler 15:00’i gösterdiğinde “Hıçkırık” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza geliyor. Gün ortasının nefes kesen sürükleyici dizisi ile kahve molalarınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz. 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına dahil olacak. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı ana haber bülteni ile akşam haberleri başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm güncel gelişmeler ve olaylar ekranlarınıza tek tek aktarılacak.

Haberin Devamı

20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapabileceksiniz. Sevilen fenomen dizide yine sokakların ardı yaşanana yasaklı suçlar, ihbar edilecek ve olaylar en kusursuz planlar ile çözüme kavuşacak… Hemen ardından 23:45’de “Beyaz Show” adlı canlı yayın programı sizlerle. Gecenizi daha keyifli kılmak istiyorsanız sakın Kanal D ekranlarınızdan ayrılmayın!

01:45’de “Alev Çemberi” adlı sinema filminin, 04:00’da “Siyah Beyaz” aşk adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza geliyor.