Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı

12 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Kanal D ekranlarının fenomen dizisini seyretmek isterseniz hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız başına geçin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kuralsız” adlı yabancı sinema filmi yayına geçiyor. Kanal D ekranları karşısında güzel bir sinema keyfi yapmak isterseniz bu heyecanlı filmi seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” yayın akışına başlayacak. Her karesinde heyecan dolu anlar yaşatan dizi ile sabahınızı hareket katabilirsiniz. 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı aşk temalı dizinin tekrarı sizlerle buluşacak. Eski dizileri seyretmeyi severseniz hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranları karşısında yer alın. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayın devam ediyor. Ekranların vazgeçilmezi olan bu heyecanlı program ile güzel bir gün ortasına şimdiden hazır olun.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı canlı yayın programı ekranlara dahil olacak. Magazin dünyasının tüm gelişmelerini detaylı şekilde ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. En güncel magazin gelişmeleri karşısında hem gülecek hem de hüzünlü anlar yaşayacaksınız. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü yayına dahil olacak. Sokakların ardında yaşanan pek çok yasaklı suçlular, yine ekibin başarıları ile adaletin kollarına teslim edilecek.

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Akşam saatlerinde başlayan haber bülteninden tüm gündem başlıklarına ait gelişmeler sizlerle olacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam, hava durumu gibi tüm gündem başlıklarına ait sıcak gelişmeler ekranlara aktarılıyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Kuralsız” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geçiyor. Heyecanlı ve aksiyon dolu bir sinema filmi yapmak isterseniz bu mükemmel filmi sakın kaçırmayın. 22:30’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Efsanevi diziler arasında yer alan bu mükemmel yapıt, tüm hayranlarını etkilemeyi başarıyor. 01:00’da Galip Derviş” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 02:00’da M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı dini program karşınıza çıkacak. 03:30’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından 05:15’de ise “Ankara’nın Dikmeni” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak.