Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Aralık Salı

12 Aralık Salı günü Kanal D yayın akışı, 06:45’de ” Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara merhaba diyecek. Haber dünyasının gündemine oturmuş tüm siyasi, sosyal, ekonomik, yaşam ve sağlık konularına ait gelişmeler ekranlarınızda olacak. Dünya üzerindeki gelişmeleri yakından takip etmek istiyorsanız sabahın ilk saatlerinde Kanal D ekranlarınızda yerinizi alın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kızlarım İçin” adlı dram ağırlıklı dizinin yeni bölümüyle baş başa kalacaksınız. Nefes kesen sürükleyici dizinin yeni bölümünü izlemeyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Aralık Salı

Sabah 06:45’de ” Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile dünya üzerindeki ve Türkiye’deki son dakika haberlerini izleme şansı elde edebileceksiniz. Hemen ardından saat 09:30’da “Çocuklar Duymasın” adlı sıcak aile dizisinin son bölümü yayına geçiyor. Akşam kuşağında yeni bölümünü izleyemediyseniz mutlaka takip edin. Güzel bir bölümün ardından saatler 11:15’i gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programının yeni bölümü başlıyor. Sohbetler eşliğinde ilerleyen programda yine birbirinden leziz yemek ve tatlı tarifleri hazırlanacak. Farklı konukların davet edildiği yemek programını seyrederken hem tariflere özgü püf noktalarını hem de servis önerilerini öğrenebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Ünlü jüri kadrosunun karşısına yeni kombinleriyle çıkan yarışmacılar puanlanıyor. Bakalım bu haftanın kazananı kim olacak? Yavaş yavaş hafta finaline doğru ilerlenildikçe heyecan doruklara çıkmaya başlıyor. Eğlence dolu programını seyrederek keyifli bir gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

14:45’de “Magazin D” adlı eğlence dolu magazin programı canlı canlı yayın akışında yerini alacak. Ünlülerden sanatçılara kadar tüm kesimin özel yaşamları, başarıları, film galaları ve daha pek çok fazlası Magazin D’nin radarında… Magazin dünyasına ait gelişmeleri merak ediyorsanız en güncel konuları ele alan bu renkli programı sakın seyretmeyi unutmayın!

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye olaylar silsilesiyle devam eden maceralı dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıyor. Ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” yayında olacak. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen tüm gelişmeler, akşam haberleri ile karşınıza çıkacak. Gündemi derinden sarsan son dakika haberleri için bülteni mutlaka takipte kalın.

20:00’da “Kızlarım İçin” adlı dram ağırlıklı dizinin nefes kesen yeni bölümü yayında… Akşam kuşağının renkli dizisini seyrederek güzel bir TV saati gerçekleştirebileceksiniz. 23:30’da yerli bir dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. Ardından 01:45’de “Koğuş (The Ward) ” filmi, 04:00’da ise “Müzik Arası” programı sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı