Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ocak Perşembe

11 Ocak Perşembe günü Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah haber bülteni ile güne başlıyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve gündem olayları ekranlarınızda yer alacak. Siyasetten, sağlığa, ekonomiden yaşama, hava durumundan spora kadar uzanan geniş içeriği ile ekranları karşısındaki tüm seyircilerini bilgilendirecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizi muhteşem bir yeni bölümüyle sizlerle. Tarihi yaşanmışlıkları gerçeği gibi kurgulayarak ekranlara çıkaran diziyi, ailenizle birlikte seyrederek sürükleyici ve tutku dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ocak Perşembe

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni karşınıza çıkıyor. Haberin merkezindeki tüm gelişmeler ve olaylar tek tek sizlere aktarılacak. 09:00’da “Hıçkırık” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 10:00’da “Magazin D” adlı eğlenceli ve keyif dolu magazin programı yayına giriş yapacak. Magazin dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, ilginç konu başlıkları ile ekranlarınızdan seyredebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:30’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı sabahınızı renklendiren yemek programı ekranlarınıza yansıyacak. Birbirinden güzel lezzetlerin farklı tariflerle zenginleştirilerek hazırlandığı yayını izlerken hem keyifli vakitler geçirebilecek hem de sofralarınıza yepyeni tatlar kazandırma şansı elde edeceksiniz.

12:45’de “Ekip Şahane” adlı adlı keyifli program yayın akışında göze çarpıyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen yayında yine farklı ailelerin farklı mutluluklarına tanıklık edebilecek ve göz alıcı dekorasyon formları seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

Saatler 15:00’ı gösterdiğinde “Hıçkırık” adlı dizinin yepyeni bölümü hayranlarıyla buluşuyor. Yeni yılın fenomenlerinden olan bu diziyi, hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. Sürükleyici anlar yaşatan dizi, gün ortanızı renklendirmeye yardım edecek. 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı canlı bülten ile akşam haberleri ekranlarınızda yer alacak. Dünya üzerinde gelişen ve Türkiye’yi ilgilendiren tüm gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. 20:00’da “Vatanım Sensin” ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor olacak. Cevdet’in İsmet Paşa’yı kaçırma planları nasıl gelişecek? Mehmet ve Leon’un başına gelenler ölümle mi sonuçlanacak? Akla gelen pek çok soru silsilesini yeni bölümden öğrenebileceksiniz.

23:30’da “Buz Fırtınası” adlı dram ağırlıklı olan yabancı sinema filmi ekranlarınızda dikkati çekecek. Ardından 01:45’de “Zodyak Kıyametin İşaretleri” adlı bir diğer sinema filmi yayına giriş yapıyor. 04:00’da ise “Kızlarım İçin” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayın akışına dahil oluyo

Haberin Devamı