Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma

11 Mayıs Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya, yaşamdan hava durumuna kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri Kanal D ekranlarından detaylı şekilde öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Polisiye kesitleri ile dikkatleri çeken dizi tüm hayranlarını bir kez daha ekranları başına topluyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detaylı şekilde bu sabah bülteninden izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlık, siyaset, emlak ve politika gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeler sizlerle olacak. Ardından 09:45’de “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor. Final olan dizinin yeni bölümlerini kaçırdıysanız bu sabah saatlerinde başlayan tekrarlarını değerlendirebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayın akışı devam ediyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayına geçen programda kayınvalideler gelinler ile yarışıyor, heyecan dolu anlar ortaya çıkıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı keyif dolu magazin programı karşınızda yer alacak. Ünlü yaşamına dair detaylı bilgiler sunan programı öğle kahvenizi yudumlarken keyif içinde seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Ünlülerin aşk hayatından eserlerine, klip çekimlerinden gezdikleri mekanlara kadar tüm detayları öğrenebileceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Polisiye dizinin tekrarlarını izleyerek gün ortanıza hareketlilik katabilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akiam bülteni sizlerle olacak. Bülteni izlerken sağlıktan yaşama, emlaktan hava durumuna kadar tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisi ile hareketli ve eğlence dolu bir akşama şimdiden hazır olun. 00:15’de “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek. 02:45’de “Deniz Seviyesi” adlı filmin tekrar bölümü başlıyor. 04:45’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrarı ekranlara dahil oluyor.