Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar

11 Mart Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlence ve neşe dolu sabah programı ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Çocukların severek seyrettiği yayını hafta sonu sabahı ailece izleyerek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Dizinin bu bölümünde yine hem heyecanlı hem de renklilik dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar

Sabah saat 07:00’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli sabah programı ekranlara dahil oluyor. Sabah programının hemen ardından 08:00’da “Hititya Madalyonunun Sırrı” adlı macera dolu filmi seyredebileceksiniz. 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı hafta sonuna özel magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasını ilgilendiren tüm sıcak gelişmeleri ve detayları detaylı şekilde öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Ünlülerin hayatlarından klip çekimlerine, kameralara yakalandıkları renkli anlardan gezdikleri mekanlara kadar tüm ayrıntılar bu magazin programıyla ekranlarınızda!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programının yepyeni bölümü yayına geçecek. Sohbet havasında geçen renkli yayına her hafta sonu özel konuklar katılıyor; yaşamdan ekonomiye, sağlıktan siyasete, tarihten genel kültüre kadar uzanan pek çok konudaki bilgilere değiniliyor.

14:00’da “Sahrapl’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes tatlara imza atan renkli yemek programını izleyebileceksiniz. Birbirinden farklı, sağlıklı ve renkli tarif seçeneklerini izlerken hem keyifli vakitler geçirebilir hem de mutfaklarınıza yepyeni lezzetler kazandırma şansı yakalayabilirsiniz. 15:00’da “Gülizar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçecek. Sevilen dizinin son bölümünü seyretmeyi unuttuysanız bu tekrarını sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına geçiyor. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini ve ayrıntılarını bu bültenden seyredebileceksiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu içerikleri hakkındaki güncel gelişmeler sizlerle olacak. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin renkli ve keyif dolu yepyeni bölümü başlıyor.

23:45’de “Öyle Sevdim ki Seni” adlı sinema filmi ilk kez TV’de yayına geçecek. Aşk temalı filmi sevdiklerinizle birlikte kahvenizi yudumlarken seyredebileceksiniz. 02:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrarı yayına geçiyor. 04:30’da “5N1K” adlı programın, 05:15’de ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınızda yerini alacak.

Haberin Devamı