Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 11 Haziran Pazar

Kanal D’nin 11 Haziran Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde çocuklar için olan programlar ile başlıyor ve dizilerin tekrarları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Bodrum Masalı’nın yeni bölümü ekranlarda olacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 11 Haziran Pazar

Kanal D’nin 11 Haziran Pazar gününe ait yayın akışı saat 07.00’da çocukların programı olan Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Hemen ardından ise Macera Avcıları Güney Amerika’da programı ile devam ediyor. Macera avcılarının bu seferki yaşadıklarını merak ediyorsanız bu saatte ekran başına! Saat 09.30’da ise en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D yayınlanacak. Ünlülerin hayatlarını, en son kim kiminle görülmüş, hepsini bu program sayesinde öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.45’te Kanun Namına ekranlarda olacak. Hemen ardından ise en uzun soluklu polisiye dizilerimizden olan Arka Sokaklar’ın eski bölümü yayınlanacak. Rıza Baba ve ekibini bu sefer hangi maceralar bekliyor?

Saat 18.45’te ise Ahmet Hakan’la Kanal D Haber yayınlanacak. Ülkemizde ve dünyada yaşanan son gelişmelerin aktarıldığı bu bültende, ayrıca son haberlere de ulaşabilirsiniz.

Akşam kuşağında ise Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Son anda final yapmaktan vazgeçen dizinin bu hafta 41. bölümü yayınlanacak. Dizide Yıldız ve Maya sonunda yüzleşiyor. Evren’in gitmesinden sonra ise Ateş ve Faryalı arasında geçen konuşma ile duygusal dakikalar yaşanıyor. Diğer taraftan ise Ateş ve Aslı birbirleri ile konuşuyor ve Maya ve Yıldız arasında kalmaktan korktuklarını dile getiriyorlar. Bu durumun kendi ilişkilerini etkilememesi için de söz veriyorlar.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı dizisinden hemen sonra ise Macera Gemisi’nin yeni bölümü Kanal D ekranlarında olacak. 01.45’te de ramazan gecelerinin en çok izlenen programlarından olan Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti programı Kanal D ekranlarında olacak. Ramazan ile ilgili sohbetler yapılacak ve sorular cevaplanacak. Ardından ise bir zamanların sevilen dizisi Galip Derviş’in tekrar bölümü yayınlanacak.