Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi

11 Aralık Pazartesi günü Kanal D, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasını kasıp kavuran tüm gelişmeler sizlere aktarılacak. Gündemin en sıcak ve son dakika haberlerini takip etmek ve öğrenmek isterseniz sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Kanal D ekranlarında yerinizi alın. Şimdiden iyi seyirler… Akşam kuşağında ise 20:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin yeni bölümünü sunulacak. Keyifli ve heyecanlı anlar yaşatacak olan diziyi ailenizle birlikte seyrederek akşamınızı daha renkli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakında daha detaylı bilgi almak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi

Sabah ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Gündemin en sıcak gelişmeleri, çarpıcı konu başlıkları ile karşınıza çıkıyor. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen olaylar hakkında merak ettiklerinizi haber bülteninden öğrenme fırsatı bulabileceksiniz.. Hemen ardından 09:30’da “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Dram ağırlıklı heyecanlı dizinin son bölümünü seyredemediyseniz mutlaka tekrar fırsatını değerlendirin. Böylelikle yeni bölüme geçmeden önce merak ettiklerinizi öğrenebilecek ve daha sürükleyici bir yeni bölüm izleyebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:15’de “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranlara geçecek. Birbirinden leziz yemeklerin kusursuz sunumlar eşliğinde ekranlara getirildiği program üstelik sadece Türkiye mutfağı değil dünya mutfağına özgü farklı lezzetler de pişiriliyor. Tarif defterlerinizi zengin kılacak renkli programı sakın kaçırmayın!

12:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı gün ortasına dahil oluyor. Yeni bir haftaya başlayan programın yeni bölümünde yine birbirinden başarılı yarışmacılar yarışacak. Hafta içi 3 ayrı yarışmacı başarılı şekilde performanslarını sergileyecek ve hafta içi son gün kazanan kişi belirlenecek. Sürükleyici bir hafta yine sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

14:45’de “Magazin D” adlı eğlence dolu magazin programının yeni bölümü sizlerle… Magazin dünyasına özgü tüm güncel gelişmeleri Kanal D ekranlarınızdan canlı canlı takip edebilirsiniz. Ünlü camiasından sanatçılara kadar daha pek çok kesim hakkındaki haberler seyircilere aktarılıyor. Seyrederken bazen şaşırabilir bazen hüzün dolu anlar yaşayabilir bazen de komedi dolu anların tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen polisiye dizinin yeni bölümü ekranlarınızda yerini alıyor. Sevilen diziyi akşam üzerine doğru seyrederek, gününüzü daha renkli ve heyecanlı hale getirebilirsiniz.

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. Gündemin en sıcak gelişmelerini ayrıntılı şekilde ekranlarınızın karşısından takip edebilir ve merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye ve hatta spora kadar daha pek çok konudaki gelişmeleri tek tek seyirci kitlesine yansıtıyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı aşk temalı dizinin sürükleyici yeni bölümüne hazır olun. Her kesitiyle nefesleri tutan sürükleyici bir yeni bölüm izleyebileceksiniz. Ferhat ile Aslı arasında geçenlere bazen şaşırabilecek bazen de hüzünlenebileceksiniz. Gece kuşağında ise 23:30’da “Kızlarım İçin” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 02:30’da “Ya Sonra” adlı film yayın akışında olacak. Hemen ardından ise saat 04:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrarı ekranlarda yerini alacak.