Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe

10 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Bülteni izlerken sağlıktan yaşama, ekonomiden emlak sektörüne kadar pek çok konuda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitler sunan dizinin yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor. Perşembe akşamlarının heyecanlı dizisi ile mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok alanda detaylı bilgi edinmek için bu sabah bültenini takip edebilirsiniz. Ardından saat 09:45’de “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Heyecan dolu bir sabaha başlangıç yapmak isterseniz bu sevilen dizinin tekrarını kaçırmayın. Ardından 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı program sizlerle olacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile yarıştığı bu program hafta içi her gün aynı saatte yayında yerini alıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı magazin programı ekranlar karşısında yerini alacak. Ünlü camiasında yaşanan gelişmeleri tek tek bu renkli ve heyecanlı canlı yayın programından öğrenebilirsiniz. Programın hemen ardından 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümlerini kaçırdıysanız hafta içi her gün aynı saatte tekrarlarını seyredebilirsiniz. 19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar tüm merak edilen gelişmeleri bu akşam bülteninden inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken çoğu kez duygulanacak ve gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. 23:45’de “On Bin Gün” adlı sinema filmi yayına başlıyor. Sevilen sinema filmini izleyerek gecenizi daha heyecanlı hale dönüştürebilirsiniz. 01:45’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlayacak. Sevilen fenomen dizinin son bölümünü seyredemediyseniz tekrar bölümünü mutlaka değerlendirin. 04:00’da “Müzik Arası” adlı programın, 04:30’da ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.