Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma

1 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ekranların sevilen dizisi ile heyecanlı ve renkli bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçecek. Polisiye kesitler sunan dizinin yeni bölümünü seyrederken heyecan ve aksiyon dolu bir akşam geçirebileceksiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Sevilen dizinin tekrar bölümünü hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. Ekranların bu iki sevilen dizisi ile heyecan dolu bir sabaha giriş yapabilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayına geçiyor. Ekranların heyecanlı programında yine birbirinden farklı kesitlerle karşı karşıya kalacaksınız.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı heyecanlı ve renkli magazin programı sizlerle olacak. Ekranların sevilen programını seyrederken mükemmel bir öğle bülteni ile karşı karşıya kalacaksınız. Ünlü camiasının tüm yaşanmış hayat hikayelerini ve gündem gelişmelerini ekranlarınız karşısından tek tek inceleyebileceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Polisiye kesitler sunan dizi ile gün ortanızı daha heyecanlı ve renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına başlıyor. Akşam bülteninden tüm gündem gelişmelerini öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar tüm konu alanlarına ait gelişmeler yayında yer alacak. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yeni bölümü karşınızda olacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına çeken diziyi keyif içinde seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Dizinin yeni bölümlerini seyredemediyseniz tekrar bölümlerini gece kuşağından takip edebilirsiniz. 01:45’de “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Sahur vaktinde ekranlara gelen programdan dini anlamda pek çok soruya cevap bulabileceksiniz. 04:00’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 05:15’de ise “Ankara’nın Dikmeni” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

Haberin Devamı