Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Eylül Cuma

1 Eylül 2017 Cuma tarihli Kanal D yayın akışı, sabahın erken saatlerinde Ankara’nın Dikmeni adlı komedi dizisinin tekrar yayınıyla başlıyor. Dizinin başrol oyuncusu ise başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak. Sabah kuşağında Ankara’nın Dikmeni’ni takiben 3 adet yabancı sinema yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise saat 18.45’te yayınlanacak olan ana haberlerin sonrasında ise Herkül: Efsane Başlıyor Adlı Yabancı Sinema saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Eylül Cuma

Kanal D’nin geçmiş dönemde sevilerek izlenen komedi dizisi Ankara’nın Dikmeni, güne kahkahayla başlamak için seçip izleyebileceğiniz programlardan. Dizide Ankaralı bir türkücü olan Dikmen’in hayatı anlatılıyor. Dizi Tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. Ankaralı türkücü Dikmen’in trajikomik maceralarını izleyerek, gününüze keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Daha sonra ise saat 09.30’da Macera Avcıları Hindistan’da adlı yabancı sinema ekranlara gelecek. 2006 yılı Hollanda yapımı olan filmde, Hindistan’da olan filleri kaçırarak bu fillerin dişlerini ticari amaçlarla kullanan ekibi yakalamak için yola çıkan bir grup gencin maceraları anlatılıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 11.30’u gösterdiğinde ise, Hititya Madalyonu’nun Sırrı adlı sinema filmi ekranlara gelecek. Keyifli bir çocuk filmi olan ve 2013 yılında vizyona girmiş filmde, Alaz, Yaman ve Nehir adlı sevimli 3 kardeşin maceraları konu alınmış. Babaları arkeolog olan bu üç kardeş, ne yazık ki annelerinden ayrı büyümek zorunda kalmış. Filmde bir gün gizli bir şekilde paralel evrendeki bir Hititya medeniyetine giden 3 kardeşin maceraları anlatılıyor. Oyuncular ise Gürkan Uygun, Ebru Cündübeyoğlu ve Emir Berke Zincidi.

Haberin Devamı

13.45’te ise Asteriks ve Oburiks Sezar’a Karşı adlı yabancı komedi filmi ekranlara gelecek. Fransız Sinemasının ünlü ve en çok gişe yapan filmlerinden olan 1999 yapımı komedi filminde, Galya köyünde yaşayan Asteriks ve Oburiks’in Roma imparatoru Sezar ve Yakaryus adında bir valiye karşı verdikleri mücadele anlatılıyor.

1 Eylül Cuma günü saatler 15.45’i gösterdiğinde ise Kanal D’de Meryem adlı dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Başrollerini Furkan Andıç ve Ayşe Ayşın Turan gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide, bir dram konu ediliyor. Bir cinayeti üstlenerek sevdiği adamı hapse girmekten kurtarmaya çalışan Meryem ile cinayeti işleyen sevgilisi Oktay’ın hayatı konu alınıyor. Meryem son bölümde ise Oktay’la yüzleşmek istiyor.

18.45’te, Ahmet Hakan’ın tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile hazırlayıp sunduğu Kanal D Haber programı, gündemin nabzını tutuyor, ülke gündemindeki her konuyu tek tek ve tarafsız bir biçimde seyirciye sunuyor.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da Ana haberden sonra ise, Herkül: Efsane Başlıyor isimli yabancı sinema ekranlara gelecek. Film Herkül adında bir mitolojik kahramanın zorluklarla karşılaştığı macerasını anlatıyor. Zeus’un bir kraliçeden olan çocuğu Herkül’ün kaderi ve aşkı arasında seçim yapmak zorunda kaldığı film, milattan önce 1200’lü yıllarda geçiyor.

22.00’da ise, Oflu Hoca’nın Şifresi adlı yerli yapım komedi filmi ekranlarda olacak. Yerli bir kanalda bir program yapan ve fırında çalışan Oflu bir hocanın, gençliğinde formasını giydiği spor kulübü ile ilgili başından geçenler filmin konusu.