Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar

KANAL D’nin 1 Ekim Pazar gününe ait yayın akışı, sabahın erken saatlerinde çocuklar tarafından sevilen KANAL D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Ardından sevilen dizilerin tekrar bölümler ve magazin programı ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Çocuklar Duymasın ve Masum dizileri yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak. KANAL D’nin 1 Ekim Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar

KANAL D’nin 1 Ekim Pazar gününe ait yayın akışı saat 05.30’da çocukların çok sevdiği program KANAL D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Ardından fenomen dizi Çocuklar Duymasın ekrana geliyor. 08.30’da yeni sezon bölümüyle Sahrap’la Lezzetli Sofralar programında birbirinden lezzetli yemeklerin tarifleri verilecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.45’te Magazin D Pazar yeni bölümleri ile ekranda olacak. Ünlülerin hayatlarında meydana gelen olaylar, magazin dünyasındaki son gelişmeler ve sosyal medyada en fazla konuşulan konular bu programda izleyici ile buluşacak.

13.00’da Şule ile Vitrindekiler programına ünlüler konuk olacak. Yeni başlayan program, hafta sonları birbirinden eğlenceli konukları ağırlamaya devam ediyor.

14.15’te Tutsak tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Ardından 16:15’te sevilen dizi Sevda’nın Bahçesi tekrar bölümüyle ekranda olacak.

18.45’te KANAL D Haber başlayacak. Türkiye ve dünya gündemine dair en yeni gelişmeler programda sunulacak.

20.00’da Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle yer alacak. Dizide; Tuna son zamanlarda sosyal medya merakıyla herkesi bıktırıyor. Sürekli story çeken Tuna, başta Haluk olmak üzere herkesi çıldırtır. Her şeyi kayıt altına aldığı için de Gönül evde rahat bir şekilde dolaşamaz hale gelir. Tuna, Haluk’u kızdıracak paylaşımda bulunur, Haluk’u kızdırır. Bunlar dışında Tuna araba kullanırken story çektiği için kaza yapar. Ardından Tuna ve Haluk hastanelik olurlar. Haluk, Meltem’im fotoğrafının altına yorum yapılmasına sinirlenir. Yorumu yapan adamı bularak döver. Yorum yazan kişi ise Meltem’in arkadaşı çıkınca ortalık daha fazla karışır.

Haberin Devamı

23.45’te Masum dizisinin yeni bölümü başlayacak. Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Nur Sürer ve Bartu Küçükçağlayan dizinin başrollerini paylaşıyor. Dizide; emekli komiser Cevdet ve karısı son yıllarını şehirden uzak, küçük bir çiftlikte huzur içinde geçirirler. Bir gece yarısı küçük oğulları korkunç bir haberle gelince durumlar değişmeye başlar.