Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma

1 Aralık Cuma günü Kanal D yayın akışı 06:45’de ekranlarınıza giren “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile karşımıza çıkıyor. Gündemin en sıcak gelişmelerini bir araya getirerek ekranlarınıza yansıtan bülteni seyrederken hem dünya üzerindeki hem de Türkiye’deki gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Polisiye kesitleri ile dolu olan yepyeni sürükleyici bir bölüme daha hazır olun. İzlerken kah hüzünlenecek kah mücadele ve aksiyon dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma

Sabahın ilk saatlerinde ekranlarınıza gelen “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile tüm gündem gelişmelerinden bilgi edinebileceksiniz. Hemen ardından 09:30’da “Kızlarım İçin” adlı yeni dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıyor. Duygu seli yaşatan sürükleyici dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar fırsatını mutlaka değerlendirin. Tüm gelişmelerden haberdar olabileceğiniz tekrar bölümü ile sabahınızı da daha renkli hale getirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:15’i gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programının yeni bölümü ile yayın akışı devam ettiriliyor. Renkli programda birbirinden enfes lezzetler pişirilerek servis edilirken diğer yandan da bu tariflere dair püf noktalar ekranlarınıza getiriliyor. Yani kusursuz tattaki yemekler için her şey sağlanıyor. İzlerken hem keyif alabilir hem de tarif listenize yepyeni tatlar ekleyebilme imkanı elde edebilirsiniz.

12:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı ile gün ortasına giriş yapılacak. Her hafta içi 3 yarışmacı ile yayın akışına devam eden programda bugün final günü. Bakalım haftanın kazanını kim seçilecek? Nefeslerin tutulduğu ve heyecanın doruklara çıktığı bir bölüm ile saatlerin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Haberin Devamı

14:45’de “Magazin D” adlı yepyeni haberlerle zenginleştirilmiş bomba gibi bölüm ekranlarınıza geliyor. Magazin dünyasına ait gelişmeleri ayrıntılı şekilde ele alan programı seyrederken bilmediğiniz haberler karşısında şaşırabilirsiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

Saatler 18:45’i gösterdiğinde “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni yayında olacak. Siyaset, ekonomi, spor, yaşam, sağlık ve daha pek çok fazlası… Haber dünyasının nabzını yoklayan tüm gelişmelerden ekranlarınız karşısındayken bilgi sahibi olabilirsiniz.

20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Sokakların ardında gerçekleşen pek çok farklı yasaklı suç ve başarılarıyla öne çıkan mükemmel bir ekip… Her kesitini dolu dolu hissedebileceğiniz aksiyon dolu yerli diziyi seyretmeyi sakın unutmayın!

Haberin Devamı

23:45’de “Beyaz Show” ile gecenin ritmi tutuluyor. Capcanlı programı seyrederken gece boyunca güzel bir hafta sonuna doğru ilerleyebilirsiniz. 01:45’de “İsimsizler”, 03:45’de ise “Meryem” adlı iki dizinin tekrar bölümü ekranlarınızda yerini alacak.