Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar

08 Nisan Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve eğlence dolu çocuk programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Çocukların masum konuşmalarını gözler önüne seren programı keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına dahil oluyor. Komedi dolu kesitler sunan diziyi, çocuklarınızla birlikte izlerken mükemmel bir pazar akşamı geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar

Sabah saat 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı program ekranlara dahil olacak. Miniklerin masum konuşmalarını ekranlara aktaran programı sabahın ilk saatlerinde seyrederek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Final yapan dizi, tekrar bölümü ile tüm hayranlarını ekranları başına bağlayacak. 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı eğlence ve keyif dolu magazin programı yayında oluyor. Magazin gündemini meşgul eden tüm konu içeriklerini ve bomba haberleri bu magazin programından ayrıntıları ile öğrenebileceksiniz.

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ile yayın devam edecek. Güncel yaşama özgü merak edilen tüm detayları bu yayından tek tek öğrenebileceksiniz. Siyaset, sağlık, emlak, piyasa, yaşam ve politika gibi konu alanlarına özgü tüm merak edilenler sizlerle olacak. 14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program yayına başlayacak. Mükemmel tatta yemeklerin yapıldığı programı izlerken mutfaklarınıza yepyeni lezzetler kazandırabilme imkanı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

15:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Gerilim dolu sahneler sunan sürükleyici diziyi keyif içinde izleyerek güzel bir gün ortası geçirebileceksiniz. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayında oluyor. Gündemi meşgul eden tüm güncel gelişmeleri ayrıntıları ile bu bültenden öğrenebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, politikadan emlak sektörüne kadar pek çok konu alanlarına özgü merak edilen gelişmeleri bu programdan takip edebilirsiniz.

20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı keyif dolu aile dizisini izleyebileceksiniz. Her kesitlerinde eğlence ve komedi dolu anlar yaşatan dizi ile mükemmel bir akşama hazır olun. 00:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 02:45’de “5N1K” adlı programın tekrar bölümü sizlerle oluyor. 03:30’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçecek. 04:30’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında dikkati çekiyor.

Haberin Devamı

getirecektir.