Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı

08 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak ve politika gibi farklı konu alanlarına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çetin Ceviz 2” adlı sinema filmi ilk kez TV karşısına geçecek. İlk kez Kanal D ekranları karşısında yerini alan filmi sinemada izleyemediyseniz 20:00’da ekranlar karşısındaki yerinizi alın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı bülten karşınıza çıkacak. Sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. Ardından 09:45’de “Ver Elini Aşk” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Sevilen dizinin tekrar bölümü ile güne daha renkli bir başlangıç yapabilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sizlerle! Kayınvalidelerin gelinleri ile yarıştığı bu programda yine heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Gün ortanıza keyif dolu bir giriş yapmak isterseniz bu yarışmayı seyretmeyi unutmayın!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli ve keyifli magazin programı ile yayın devam edecek. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlar karşısına çıkan programdan magazin dünyasına ait tüm gelişmeleri öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hafta içi her gün ekranlara dahil olan fenomen dizi, polisiye kesitleri ile tüm hayranlarına keyifli ve sürükleyici anlar yaşatıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Siyaset, emlak, spor, yaşam ve politika gibi konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu bültenden inceleyebileceksiniz. 20:00’da “Çetin Ceviz 2” adlı sevilen yerli sinema filmi ile karşı karşıya kalacaksınız. Sevilen filmi izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. 22:15’de “Bizum Hoca” adlı komedi dolu bir başka film daha karşınıza çıkacak. Gece kuşağında ise sevilen fenomen dizilerin ve programların tekrar bölümleri göze çarpıyor. 00:15’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 02:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı programın tekrar bölümü yayına geçiyor. 04:15’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor.