Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe

08 Mart Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan ve yaşanan tüm gündem gelişmelerini sabahın ilk saatlerinde ekranlarınızdan detayları ile öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin sürükleyici ve nefes kesen yeni bölümü sizlerle olacak. Hayranlarını bir kez daha etkilemeyi başaracak olan diziyi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe

Sabah ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni yayına geçiyor. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, emlak, spor ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri Kanal D ekranlarınız karşısından seçkin konu başlıkları sayesinde inceleyebileceksiniz. Ardından 09:15’de “Hıçkırık” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek. Sevilen dizide en son neler yaşandığını merak ediyorsanız bu sabah tekrarlarını izlemeyi unutmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:30’da “Magazin D” adlı renkli ve keyifli magazin programı karşınıza çıkıyor. Sevilen magazin programı hafta içi her gün aynı saatte magazinseverlerle buluşuyor. Ünlülelerin yaşamları, özel yaşantıları, klipleri, sahne aldıkları mekanlar ve İstanbul’un nezih sokaklarında yakalandıkları renkli kareler ayrıntıları ile bu hareketli programda ele alınacak.

12:45’de yeni sezonunun sevilen fenomen dizisi “Gülizar” tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. Ardından 14:45’de “Hıçkırık” adlı dizinin yeni bölümü sevenlerini karşılıyor. Soluksuz seyredebileceğiniz yeni bölümde yine birbirinden renkli anlara tanıklık edebileceksiniz. Ardından 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrarı başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte başlayan tekrar bölümleri kahvenizi yudumlarken seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlardaki yerini alacak. Akşam bülteninde; sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa ve emlak gibi pek çok konu alanına özgü gelişmelere değiniliyor. Gündemi meşgul eden gelişmeler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu haber bültenini her gün Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı sürükleyici dizinin yeni bölümü ekranlarda! Yeni bölümde, Cevdet’in infaz kararı herkesi yasa boğacak. Sevilen diziyi ailenizle birlikte seyrederek heyecan dolu pek çok ana şahit olabilirsiniz.

23:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Ardından 01:45’de “Buz Fırtınası” adlı yabancı sinema filminin, 04:00’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı