Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma

08 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrarı ile ekranlar karşısına çıkıyor. Bir zamanların fenomen olan yerli dizisini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan izleyerek güzel bir sabah saati geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını heyecanlandırmayı başaran diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma

Sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Tekrar bölümleri ile yayına geçen dizi, mükemmel bir sabah geçirmenize yardım edecek. 09:45’de “Aşkı Memnu” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sabah saatlerinde dizi seyrederek güzel vakitler geçirmek isterseniz ekranların bu vazgeçilmez iki dizisini değerlendirebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayın akışına başlıyor. Ekranların sevilen programını sevdiklerinizle birlikte izleyerek heyecanlı ve renkli anlara tanıklık edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli kareler sunan magazin programı sizlerle olacak. Ünlü camiasında yaşananları detayları ile birlikte öğrenmek isterseniz bu magazin yayınını sakın kaçırmayın. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında olacak. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek gün ortanıza heyecan katabilirsiniz.

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkıyor. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, siyaset ve hava durumu gibi konu başlıklarına ait gelişmeleri öğrenme imkanı elde edeceksiniz. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Heyecanlı kesitleri ile tüm hayran kitlesini etkilemeyi başaran diziyi sevdiklerinizle birlikte izlemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarınız karşısından izleyerek merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. 01:45’de “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı dini program sizlerle oluyor. 04:00’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. 05:15’de “Ankara’nın Dikmeni” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümlerini kaçırdıysanız hergün gece kuşağında başlayan tekrarlarını ekranlarınızdan izleyerek güzel vakitler geçirebilirsiniz.