Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe

07 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Eski dizileri seyretmeyi seviyorsanız Kanal D ekranlarının bu sevilen dizisini hafta içi her gün izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin nefes kesen final bölümü karşınızda! Sürükleyici sahneleri ile tüm izleyenlerini ekranları başına kilitleyen diziye güzel bir veda edebileceksiniz. İftar saatlerinden sonra Kanal D ekranlarınız karşısında olmayı sakın unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyerek güne başlayacaksınız. Aksiyon ve heyecan dolu dizi ile güzel bir sabah keyfi yapabilirsiniz. Ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Tutkulu aşkı anlatan sevilen dizi ile mükemmel bir TV keyfine hazır olun.12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayına devam ediliyor. Yarışma programını seyrederken gelinlerin kayınvalideleri olan çekişmeli sahnelerine tanık olabileceksiniz. Heyecanlı ve renkli sahneler sunan program ile güzel bir gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı eğlenceli ve renkli magazin programı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasının gelişmelerini detayları ile bu renkli magazin yayınından takip edebilirsiniz. Ünlü camiasını meşgul eden tüm gelişmeleri ekranlarınız karşısından detayları ile birlikte takip edebilirsiniz.

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayına dahil olacak. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan dizi ile güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. 19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçecek. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam ve spor gibi tüm konu başlıklarına dair sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte inceleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin final bölümü yayında olacak. Heyecanlı kesitleri ile tüm hayranlarını ekranlara çeken dizi güzel bir akşam geçirmenize yardım ediyor. Tarihin farklı kesitlerini anlatan dizi ile mükemmel anlara tanık olabilirsiniz. 23:00’da “Cumhurbaşkanı ile Seçim Özel” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Seçime dair tüm gelişmeleri gözler önüne seren programı izleyerek tüm merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

00:45’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 01:45’de “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı dini program yayına başlıyor. Sahur vaktinde seyredebileceğiniz programdan dini olarak merak ettiğiniz pek çok konuyu öğrenebilirsiniz. 04:00’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Hemen ardından da 05:15’de “Ankara’nın Dikmeni” adlı dizinin tekrarı başlıyor.

Haberin Devamı