Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Nisan Cuma

06 Nisan Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına geçecek. Sağlıktan yaşama, emlaktan siyasete, piyasadan politikaya kadar uzanan tüm konu içeriklerine dair gelişmeleri bu sabah bülteninden öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Sevilen diziyi izlerken cuma akşamınızı daha renkli ve heyecanlı hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Nisan Cuma

Sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlayacak. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, yaşamdan ekonomiye kadar tüm merak edilen konu içeriklerini tek tek bu bültenin konu başlıklarından öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sabahın ilk saatlerinde ekranlara geçen dizi ile mükemmel anlara tanıklık edebileceksiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının yepyeni bölümü yayın akışında yer alıyor. Kayınvalidelerin gelinlerle yarıştığı bu renkli yayını izlerken hem heyecan dolu anlara tanıklık edebilir hem de gün ortanızı daha renkli bir atmosfere dönüştürebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli ve keyif dolu magazin programı ile yayın akışı başlayacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm detaylar ve sıcak gelişmeler, detayları ile bu programda ele alınacak. Magazine dair tüm merak edilenler, tek tek ayrıntıları ile sevenlerine aktarılıyor. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü yayın akışına dahil oluyor. Hafta içi her gün bu sevilen dizinin tekrar bölümlerini ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı canlı yayın bülteni ekranlar karşısına çıkıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, piyasadan politikaya kadar uzanan tüm konu içeriklerine bu akşam bülteninden tanıklık edebilirsiniz. 20.00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkacak. Sevilen diziyi izlerken her karesinde birbirinden farklı polisiye kesitlere rastlayabileceksiniz. Harika bir akşam geçirmenizi mümkün kılan dizinin ardından 23:45’de “Beyaz Show” adlı canlı show programı ile yayın akışına devam edilecek. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden keyifli programı sevdiklerinizle birlikte izlerken mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. 01:45’de “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 03:30’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının, 05:30’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümleri başlıyor.

Haberin Devamı