Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma

05 Ocak Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı, ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteniyle başlangıcını yapıyor. Haber dünyasının tüm güncel ve anlık gelişmelerini ayrıntılı şekilde ekranlarınıza getiren bültenden tüm gündemi öğrenebilir ve farklı bilgiler edinebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Elimiz Mahkum” adlı TV’de ilk kez yayınlanacak olan sinema filmini izleyebileceksiniz. Ailenizle birlikte muhteşem bir sinema keyfi yapmak istiyorsanız saat 20:00’da ekranlarınız karşısına geçin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma

06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlarınıza gelecek. Haberin nabzını tutan sıcak gelişmeler, anlık olaylar, trafik ve hava durumu gibi önemli bilgiler güncel haliyle karşınızda olacak. Daha sonra saat 09:00’da “Hıçkırık” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Sabah dizi keyfi yapmaktan hoşlanıyorsanız mutlaka bu yeni diziyi değerlendirin. Daha sonra 10:00’da “Magazin D” adlı eğlence dolu magazin programı ekranlarınıza dahil oluyor. Sanatçıların özel yaşamı, kameraya yakalanma anları, geçmiş yaşamları, eserleri ve giyim tarzları gibi pek çok konuları tek tek incelenip seyirci kitlesine aktarılıyor. Canlı yayına giren bu magazin programını seyrederek sabahın ilk saatlerinde renkli ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:30’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranlarınızda. Birbirinden nefis lezzetlerin hazırlandığı yeni bölümde yine tariflere özgü birbirinden detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Saatler 12:45’i gösterdiğinde “Ekip Şahane” adlı eğlence ve heyecan dolu program ekranlarınızı süsleyecek. Nergis Kumbasar’ın katılımı ile yeni sezona bomba gibi başlangıç yapan bu keyifli yayında yine birbirinden harika dekorasyonlara imza atılacak.

Haberin Devamı

15:00’da “Hıçkırık” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda. Hafta içi her gün aynı saatte başlayan diziyi, kahveniz eşliğinde izleyerek gün ortanıza hareketlilik katabilirsiniz. 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye anlar yaşatan dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Hemen ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni karşınıza çıkıyor. Gündemin tüm sıcak gelişmeleri, objektif bakış açısıyla ele alınıyor ve ayrıntılı başlıklarla seyircilerine aktarılıyor.

20:00’da “Elimiz Mahkum” adlı keyifli sinema filmiyle baş başa kalacaksınız. Filmin ardından komedi dolu anlat vaat eden “Mandıra Filozofu” adlı başka bir film daha ekranlarda dikkati çekiyor. 00:00’da “Beyaz Show” adlı eğlence programının tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 02:15’de “Mandıra Filozofu”, 03:45’de ise “Kesişen Yollar” adlı iki sinema filmi ile yayına geçiyor.

Haberin Devamı