Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe

05 Nisan Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri tek tek detayları ile öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü yayına geçecek. Nefes kesen kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına çeken diziye adeta tutuklu kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe

Sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı adlı haber bülteni ile yayın akışı başlayacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri detayları ile bu bültenden analiz edebileceksiniz. Ardından 09:45’de “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen yeni dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka izlemeyi unutmayın. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayına geçiyor. Gelinlerin kayınvalideleri ile olan yarışma anlarını bu renkli programdan tek tek izleyebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli ve keyifli magazin programı sizlerle olacak. Magazine dair tüm merak edilen gelişmeleri ayrıntılı şekilde bu gündüz programından öğrenebilirsiniz. Ünlülerin yaşamını meşgul eden tüm bomba gelişmeler ekranlarınızda yer alacak. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni başlıyor. Sağlık, siyaset, yaşam, ekonomi, politika, emlak ve hava durumu gibi daha akla gelebilecek tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri detayları ile bu bültenden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da heyecan dolu anlar yaşatan “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza geçecek. Tarihi anlar sunan dizi ile akşamınızı daha renkli ve keyifli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Gece kuşağında ise sevilen dizilerin, filmlerin ve renkli programların tekrar bölümlerini seyredebileceksiniz. 23:30’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Tarihi dizinin hemen ardından 02:45’de “Ölümcül Fırtına (Stormageddon)” adlı yabancı film ile sinema keyfi yapabileceksiniz. Heyecanlı ve gerilimli sahnelere ışık tutan filmi sakın kaçırmayın. 04:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayın devam ediyor. 05:30’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor.