Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar

03 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farkı yüzünü tanıtan heyecanlı dizi ile güzel bir pazar sabahına merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçecek. Komedi dolu sahneleri ile küçükten büyüğe herkesi güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran dizi, mükemmel bir TV keyfi yapmanıza yardımcı oluyor. Akşam başlayacak olan yeni bölümünde yine aile içinde geçen pek çok farklı olayları izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar

Sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Aşk temalı kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına çeken diziyi sabahın ilk saatlerinde seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz. 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı magazin programı sizlerle olacak. Ünlü camiasında ortaya çıkan tüm gelişmeleri ve renkli olayları bu magazin yayınının VTR’lerinden öğrenebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı yayına başlıyor. Programı seyrederken tüm gündem gelişmelerini sohbet havasında öğrenebileceksiniz. 14:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayın akışında olacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile olan keyif dolu çekişmelerini bu yarışmadan izleyebileceksiniz. Hafta içi her gün yayına geçen programın son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi unutmayın.

16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında olacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını mutlu etmeyi başaran diziyi keyif içinde Kanal D ekranlarınız karşısında takip edebilirsiniz. 18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bültenden sağlık, siyaset, yaşam, politika, emlak, hava durumu ve spor gibi tüm gündem başlıkları hakkındaki gelişmelere tanıklık edebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Pazar akşamlarının bu renkli dizisi ile güzel bir TV keyfi geçirebilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise eski dizilerin ve TV programlarının tekrar bölümleri karşınızda yer alacak. 00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Final olan dizinin eski bölümlerini her gün aynı saatte Kanal D ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz.

01:30’da “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı dini program yayın akışında yer alacak. Sahur vaktinde başlayan program canlı yayına geçerek bilinmeyen dini konularda aydınlanmanıza yardımcı oluyor. 04:30’da “5N1K” adlı güncel yaşam programı sevenleri ile buluşacak. 04:15’de “Müzik Arası” adlı program yayına geçecek. 04:45’de ise “Ankara’nın Dikmeni” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor.

Haberin Devamı