Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var?

Tarihi dokusuyla bizi geçmişe götüren Vatanım Sensin dizisi Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanıyor. Eftalya’nın önemli bir seçim yapacağı dizinin bu haftaki bölümü de heyecanlı olacağa benziyor. Peki Kanal D yayın akışında bugün neler var?

Kanal D yayın akışında bugün neler var?

Kanal D yayın akışında bugün neler var? sorusu merak ediliyor. Her hafta farklı bir tarihi olaya götüren dizinin bu haftaki bölümünde de çeşitli olaylar gelişiyor ve İngiliz ajanı Hamilton’ın oyunu bozuluyor. Misak-ı Milli artık kabul edilmiştir. Kabul edilmesi ile birlikte İngiliz Ajanı Hamilton’ın yaptığı planlar alt üst olmuştur. Artık Tevfik’e olan güveni sarsıldığından dolayı kendisi elini taşın altına koyar. Kumandan Vasili’ye yaptığı bir yönlendirme ile de Cevdet’in şaşıracağı bir hamle yapar.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Leon için çıkarılan arama emri hala devam etmektedir. Leon Türklerin tarafında olmak istediğini söyleyerek kararını belirtir. Fakat Mehmet ona güvenmemektedir. Leon’un annesinin ölüm haberi ise bütün olayları değiştirecektir.

İngiliz ajanı Hamilton ise hain planlar yapmaya devam etmektedir. Şimdiki planı ise Eftalya’nın Azize’yi zehirlemesini sağlamaktır. Peki, Eftalya Azize’yi zehirleyecek mi?

Yıldız ise Leon ile yaşadığı hayal kırıklığından sonra Ali Kemal ile konuşur. Yıldız hayatında sonsuza kadar kalabilecek birisini istemektedir. Ali Kemal, her şeyi arkada bırakarak Yıldız’a olan duygularını söyleyecek mi?

Azize, yaşananları irdelediğinde ortada Cevdet ile ilgili değişik bir durum olduğunun farkına varır fakat ona doğru cevabı da verebilecek tek kişi Cevdet’tir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tevfik’in kendisine Selanik’te ihanet ettiğini Cevdet anlamıştır ve bunun ile büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zamanında Cevdet’e kardeşim diyen Tevfik aslında bir haindir. Tevfik’in Misak-ı Milli’ye hayır oyu vereceğini söylemesi Cevdet için son adımlar olmuştur. Yunan Ordusu adına Tevfik’i ve Mebus Rıza Bey’i tutuklamak için harekete geçer. Bu sırada Azize de Cevdet ile yüzleşir ve gerçekleri bildiğini söyler.

İzmir’de gerçekleşen iç isyan herkesin hayatını tehlikeye atmaktadır. Her sokak ayrı bir çatışma alanı gibidir. İngiliz ajanı Hamilton’ın başlattığı bu isyan giderek büyümektedir. Hedefte olan Yıldız yine linç edilir.

Leon’un Yunan Ordusuna ihanet etmesi kötü etki bırakmıştır ve Leon cezalandırılır. Leon için infaz kararı çıkartılır. Vasili’nin de onay verdiği bu karar Leon tarafından da anlayışla karşılanmıştır. Yaptıklarının bedelini ödemek isteyen Leon, infazını bekler. Hilal ise bu durumu kabullenememiştir ve infazı durdurmak için harekete geçer.

Haberin Devamı