Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün ne var? - 19 Ocak Cuma

19 Ocak Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Sağlıktan ekonomiye yaşamdan spora kadar daha pek çok konuda merak ettiğiniz gelişmeler sizlerle olacak. Sabahın erken saatlerinde haber dünyasının tüm gelişen olaylarından bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Arka Sokaklar" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil olacak. Polisiye olayları ile yine tüm hayranlarını ekranları karşısına bağlayan diziyi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün ne var? - 19 Ocak Cuma

Sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile güne uyanacaksınız. Habere dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri ekranlarınız karşısından öğrenebilir ve merak ettiğiniz gelişmelere cevap bulabilirsiniz. Ardından 09:15'de "Hıçkırık" adlı yeni sezon dizisinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:30'a geldiğinde "Magazin D" adlı eğlence ve neşe dolu magazin programı ile karşılaşacaksınız. Günün ve haftanın en güncel magazin haberlerini bir araya getiren renkli yayını, hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Ünlüler dünyasına ait tüm merak edilen gelişmeler, renkli karelerler ve özel röportajlarla sizlere aktarılacak.

12:45'de "Ekip Şahane" adlı renkli dekorasyon programı ekranlarınızda! Hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız karşısına çıkan yayın, ailelerin mutlu anlarını gözler önüne sererek seyircilerini de mutlu etmeyi başarıyor. Her gün farklı bir ailenin yaşam alanı yeniden baştan aşağıya dekore ediliyor ve mükemmel görüntülere imza atılıyor.

Haberin Devamı

Saatler 14:45'e geldiğinde "Hıçkırık" adlı yerli dizinin yeni bölümü ile gün ortanızı renklendirebileceksiniz. Hemen ardından saat 16:00'da "Arka Sokaklar" adlı diğer fenomen dizinin tekrarı başlıyor. 18:45'de "Ahmet Hakan'la Kanal D Haber" adlı ana haber bülteni ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar sizlerle olacak.

20:00'da "Arka Sokaklar" adlı yerli dizinin aksiyon ve macera dolu bir bölümü ile cuma akşamınız daha heyecanlı hale geliyor. Akşam kuşağının sevilen dizisini seyrederken hem sürükleyici hem de heyecanlı anlara tanıklık edebileceksiniz. Sokakların ardında gizlenen yasaklı suçlar, yine muhteşem ekibin başarılarıyla adalete kavuşuyor.

23:45'de "Beyaz Show" adlı canlı yayın ile eğlenceli ve keyif dolu bir geceye başlangıç yapabileceksiniz. Farklı konukların katılımı ile gecenin ritmini tutan renkli programı seyretmeyi unutmayın! 01:45'de ve 04:00'da yerli iki dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı