Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bu akşam neler var?

Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinin 436. Bölüme ait 2. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte akla gelen ilk soru Mesut’un ölüp ölmediği oldu. Gümüş, Mesut’u öldürmek için ameliyata girecek ve ekip Mesut’u kurtarmak için elinden geleni yapacak. Heyecanın zirve yapacağı yeni bölüm 7 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de olacak. Detaylar ise haberimizin devamında…

Kanal D yayın akışında bu akşam neler var?

Yepyeni ve heyecanlı bir bölümle birlikte ekranları başında olan izleyicileri heyecanlandıracak olan Arka Sokaklar dizisinde bu hafta yürekleri ağza getirecek türden sahneler olacak. Arka sokaklar 435. Bölümde nefesleri kesmeyi başarmıştı. Dizinin 436. Bölümünün fragmanının da yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüme ait detaylarda belli oldu.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

436. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mesut’u öldürmek için yılmadan plan yapmaya devam ediyor. Yaralı ve bilinçsiz bir şekilde yatmaya devam eden Mesut için örgüt hain planlar düzenlemektedir. Gümüş, oğlu ile aynı ameliyat masasına yatan yaralı Mesut’u öldürmek için ameliyata girecektir. Rıza Baba ise örgütün Mesut’u öldürmek için ameliyata gireceğinin haberini almıştır. Böylece tüm ekip Mesut’un hayatını kurtarmak için seferber olacaktır. Gümüş, Mesut ya da Tunç’tan birine zarar verecektir.

Diğer yandan Zeliha ise kocası Alphan’ı oldukça uygunsuz bir şekilde kadınlarla görmüştür. Üstelik işin içinde uyuşturucunun da olduğu görülmektedir. Kocasını bu halde yakalayan Zeliha, boşanmak için dilekçe vermiştir. Kendinden boşanmak istediğini öğrenen Ayhan çılgına dönmüştür. Bu haberi alır almaz Zeliha’yı bularak ondan hesap sormaya gider. Zeliha ise oldukça kararlıdır. Zeliha’nın kararlı olduğunu gören Alphan Zeliha’yı tokatlar. Kızının darp edildiğini öğrenen Hüsnü ise sinirden çılgına döner. Artık onu tutmak zordur. Böylece bir an bile beklemeden Alphan’ın karşısına dikilir.

Haberin Devamı

Mesut’a hastanede yapılacak olan hain saldırı ile durum daha da kritik bir hale gelecek gibi gözüküyordur. Hüsnü’nün ise kızına atılan tokadın hesabını ne şekilde soracağı da merak konusudur. Operasyon sırasında Gümüş’ün mermileri tarafından vurularak, Oktay’ın yardımıyla birlikte hastaneye getirilen Mesut’un işini bitirmek isteyen Gümüş ise hastane saldırı düzenleyerek Mesut’un sonunu getirmek istemektedir. Zeliha’nın Alphan’ı başka kadınlarla yakalaması, boşanmak istemesi ve daha sonra Alphan tarafından darp edilmesiyle birlikte bunu öğrenen Hüsnü’nün ise ne yapacağı merak konusudur.

Haberin Devamı

Hepsi ve daha fazlası 7 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arka Sokaklar dizisinin 31 Mart 2017 Cuma akşamı saat 20.00’de oynayan 435. Bölümünde Gümüş’ü yakalamak ve onun kaçırmış olduğu rehineleri kurtarmak adına bir operasyona katıldıktan sonra Gümüş tarafından vurulmuş olan Mesut, Oktay’ın da yardımıyla birlikte hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra ameliyata alınan Mesut’u vurmuş olan kurşunlardan birinin karaciğerine isabet etiği ortaya çıkmıştı. Bu nedenle de Mesut yaşam ve ölüm arasında gidip gelmekteydi. Mesut, acilen kaldırıldığı hastanede yeterli ekipman bulunmaması sebebiyle daha iyi ve tam teşekküllü bir hastaneye nakil edilmiştir. Bu sırada ise Gümüş, İstanbul’a gelmiştir.

Mesut’un karaciğerine saplanan kurşun ile birlikte ortaya çıkan hasar oldukça büyüktür. Mesut’un hayatta kalabilmesi için bir donöre ihtiyacı vardır. Bulunan donörlerden biri ise Mesut’un oğlu Tunç’tur. Ölüm ve yaşam arasında gidip gelen Mesut en nihayetinde ameliyata alınır. Bu sırada Gümüş ise Mesut’u öldürebilmek için planını devreye sokar.

Haberin Devamı

Hüsnü, kendisinden habersiz bir şekilde evlenmiş olan Zeliş’i affetmemektedir. Bu tür düşünceler ile birlikte Zeliha’nın eşyalarını getirip kızını yeni hayatı ile bir başına bırakmıştır. Zeliş ise bu durumda ne yapacağını bilmemektedir. Ailesi ve Alphan arasında iki arada bir derede kalan Zeliş, beklenmedik bir durum ile karşılaşacaktır!