Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışı - Vatanım Sensin’ de neler oluyor?

Vatanım Sensin dizisinin 21. Bölümüne ait fragmanda Azize gerçekleri öğreniyor! Kanal D dizisinin vazgeçilmez dizilerinden biri olan Vatanım Sensin’in son bölümünde Eşref Paşa vurulmuştu. Ölmeden önce Azize’ye bir mektup bırakan Eşref Paşa, mektubunda Cevdet ile ilgili gerçekleri yazmıştır. Azize böylece, Cevdet’in gerçek kimliğini öğrenir. Peki ya bu gerçek ailenin diğer üyeleri ile paylaşılacak mıdır?

Kanal D yayın akışı - Vatanım Sensin’ de neler oluyor?

Vatanım Sensin dizisinin 21. Bölümüne ait fragmanda ön plana çıkan iki şey var. Bunlardan ilki, Cevdet’in annesinin sözleri olur. Cevdet, annesinin ettiği sözler ile birlikte, Azize’nin gebe olduğunu öğrense de Hasibe ana beklediği sözleri duyamaz ve annesi olarak Cevdet’e oldukça ağır sözler söyler. “Benim ayaklarımın altındaki cennet cehennem olsun sana! Bizi buna müstahak gören vicdanın düşman olsun sana! Yeter artık çektiğim çile, bundan sonra ölüm merhem olur bana!” şeklinde konuşan annesine karşı içinde fırtınalar kopan Cevdet, vatanı için kabul ettiği vazifenin arkasında durarak bu sözlere de boynunu eğer.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bununla birlikte bölüm fragmanına damgasını vuran bir diğer şey ise Eşref Paşa’nın ölümünün ardından Azize Hemşire’ye bıraktığı önemli mektuptur. Bu mektup, Eşref Paşa’nın ağzından yazılmış olup, Cevdet’in Yunan ordusunda gizli görevde olduğunu, yani esasında bir vatan haini değil, vatanperver olduğu yazılıdır. Azize’nin öğrendiği bu bilgiler üzerinde şok etkisi yaratacaktır. Peki ya gerçekleri öğrenmiş olan Azize, Cevdet’e karşı nasıl bir tutum sergileyecek? Hepsi ve daha fazlası Kanal D ekranlarında olacak!

Haberin Devamı

20. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Kemal ve Mehmet’in postanede yaptığı soygunun ardından Leon tarafından kumanda edilen Yunan askerlerine yakalanmaları kötü Ali Kemal için kötü sonuçlar doğuracaktır. Zira bu birlikten Mehmet kaçmayı başarırken, Ali Kemal, Leon tarafından tutuklanmıştır. Postaneye gelen Hilal, ağabeyi Ali Kemal’in tutuklanarak infaz edilecek olmasına gözlerini yummaz. Leon’dan hoşlanmakta olan Hilal, ağabeyi ve kalbi arasında gidip gelirken, Leon’u durdurmak için kurşun sıkar.

Postanede yaşanan çatışmanın haberini aldıktan sonra apar topar gelen Cevdet, gördüğü manzara karşısında oldukça büyük bir şaşkınlık yaşamıştır. Hastaneye kaldırılan Leon, gözlerini açtıktan sonra her şeyi itiraf edecek olması, Ali Kemal ve Hilal’in sonunu getirecektir. Bunun da farkında olan Mehmet ve Ali Kemal, Leon’u uyanmadan önce öldürebilmek için bir plan yaparlar.

Haberin Devamı

Hilal ise ilk defa Leon’a olan hislerini söyleme niyetindedir. Yüzüne karşı söyleyemediği her şeyi, Leon baygın bir şekilde yatarken söyleyen, Hilal, hiç beklemediği bir şekilde karşılık alacaktır. Leon uyanır ve Hilal ile yüzleşme fırsatını ilk defa yakalamıştır. Leon’un yazmış olduğu mektup, annesi Veronika için oldukça büyük bir yıkıma sebebiyet verecektir.

Cevdet ve İngilizce Charles Hamilton yüzleştiğinde, ortaya yepyeni hesaplar çıkmıştır. Eşref Paşa ve Charles’ın iş birliği yaptığını öğrenen Cevdet’in, onları durdurabilmek adına farklı bir adım atmaktan başka çaresi kalmamıştır.