Gazete Vatan Logo

Kanal D’nin yeni dizisi İsimsizler ne zaman başlıyor?

Kanal D’nin yeni dizisi İsimsizler’in yayın tarihi belli oldu. İsimsizler’in oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin fragmanı yayınlandı, İsimsizler oyuncu kadrosu ve konusu hakkında detaylar haberimizde!

Kanal D’nin yeni dizisi İsimsizler ne zaman başlıyor?

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi İsimsizler’ in yapımcıları, ne zaman yayınlanacak sorusuna en sonunda cevap verdiler. Barakuda Film ve Es Film’ in yapımcılarının, Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici’nin üstlendiği, yönetmenliğini Osman Kaya’nın yapacağı dizinin fragmanları yayınlanmaya başladı. Dizinin senaryosunu Mustafa Burak Doğru, Ayça Mutlugöl ,Serkan Birlik ve Hale Çalap yazacak.

İSİMSİZLER NE ZAMAN BAŞLIYOR ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

İSİMSİZLER KONUSU

Fatih, genç, başarılı yakışıklı ve geleceği parlak bir diplomat adayıdır. Türkiye’ nin yurt dışı temsilciklerinden birine atanmıştır. Görevine başlayacağı esnada Virankaya’ dan acı haber gelir. Virankaya Kaymakamı şehit düşmüştür. Hemen Virankaya Kaymakamı olmak için gönüllü olmuştur. Masa başı iş yapmaktansa, vatanı için ateş altında olmayı seçmiştir. 7 kişilik ekibiyle Virankaya yollarına düşer. Hem düşmanla savaşıp hem de düşmanların maskelerini indirecekler. Bakalım onları hangi maceralar bekliyor.

İSİMSİZLER OYUNCULARI

Haberin Devamı

Kaymakam Fatih /Uğur Güneş

Kaymakam Fatih, görev aşkıyla yanıp tutuşan genç bir diplomat adayıdır. Fakat diplomat olmaktan vazgeçip Virankaya Kaymakamı olmayı seçer. Bu zorlu yolda arkadaşlarıyla birlikte birçok maceraya katılacaktır.

Uğur Güneş, 1 Ocak 1987 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi mezunudur. İlk dizisi Benim İçin Üzülme ile ekranlara merhaba demiştir. En son ise Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştır.

Elif Toprak /Algı Eke

Yaklaşık 6 ay önce Virankaya’ da çalışan, idealist bir doktordur. Arkadaşlarının tersine, tayini Güneydoğu’ ya çıktığında hiç düşünmeden yollara düşmüştür.

Algı Eke, 16 Eylül 1984’ de İstanbul’da doğmuştur. Eğitim hayatını Berlin’de geçirmiştir. Bugüne kadar Baba Ocağı, Düriye’nin Güğümleri, Galip Derviş ve Hayat Sevince Güzel’de çeşitli roller almıştır.

Hasan Bozkırlı (Dayı)/ Bülent Alkış

Uzman bir keskin nişancı, özel harekat polisi olarak görev yapmaktadır. Yozgatlı’dır. Çevresindekiler dayı olarak isimlendirirler. Etrafındakiler ondan hem çekinirken hem de sonsuz saygı gösterirler.

Haberin Devamı

Bülent Alkış, 1 Ocak 1974 İzmir doğumludur. Eğitimini 9 Eylül üniversitesinde tamamlamıştır. 1998 yılında ekranlara çıkmaya başladı. Aynalı Tahir dizisiyle ilk dizi tecrübesini yaşadı. Daha sonra Küçük Besleme, Yedi Numara, Çemberimde Gül Oya, Arka Sokaklar, Bir Çocuk Sevdim, Umutsuz Ev Kadınları, İffet ve Filinta dizilerinde rol aldı.

Derman Taşçı/ Musab Ekici

Virankaya’da doğup sonraki yaşamını da orada taksi şoförü olarak geçiren, vatan sevdalısı bir gençtir.

Musab, 1 Ocak 1992’de Elazığ’da doğmuştur. İstanbul Devlet Konservatuarı’nda eğitim görmüş, Acil Servis dizisiyle ekranlarda görünmeye başlamıştır. Fakat tiyatro kariyeri daha yüksektir.

Kürşad Yusufoğlu/ Volkan Keskin

Trabzon’dan İstanbul’a göç etmiş ailenin kavgacı küçük çocuğudur. Kabadayı semti Gültepe’ de büyümüştür. İstihbarat meslek memuru olarak teşkilattadır. Fakat hayatındaki hiç kimse çalıştığı kurumu bilmemektedir.

Olcay Demir/ Sedat Mert

Eskiden Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görev yapmış yüzbaşıdır. Orduya sızmaya çalışanlar yüzünden oyuna gelerek içeri düşmüştür. 4 yıl hapis yattıktan sonra dışarı çıkmış ve geri hizmette askerliğe geri dönmüştür.

Haberin Devamı

Sedat Mert, 1 Ocak 1975’ te İstanbul’ da doğmuştur. Marmara Üniversitesi’nde turizm Otelcilik ve Anadolu Üniversitesi’nde İşletme okumuştur. Kariyerinin en iyi noktası Parmaklıklar Ardından dizisidir. En son ise 46 Yok Olan dizisinde yer almıştır.

Ahmet Akıncı/ Taner Ertürkler

Terörle mücadele bölümünde görevli, üstün hizmetler göstermiş başarılı bir adamdır.

Taner, Berlin’de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Konservatuarı’ndan mezun olmuş bugüne kadar pek çok dizide rol almıştır.

Murat Gürcan/ Çağkan Çulha

Özel harekette görevli bir polistir. 12 yaşlarında üvey babasını bıçaklamıştır. Sokaklarda yaşarken, ağır tecrübeler elde etmiştir.

Çağkan, İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Pek çok dizide rol almıştır.

Seher/ Sera Kutlubey

Erkeksi güler yüzlü bir kızdır. Üstün zekasıyla bir bilgisayar dâhisidir. Çok yetenekli bir hackerdir.

Haberin Devamı

Sera, Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünde mezundur. Bu dizi onun 3. oyunculuk deneyimi olacaktır.