Gazete Vatan Logo

Kanada Toronto’da ev yapıp Türkler’e satacak

Akman Holding’in Kanada’daki şirketi SAMM Developments, 600 milyon dolara Toronto’nun en büyük inşaat projesini yapacak. Proje 4 blokta 1.320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor. Türkler’e satış Eylül’de başlıyor.

Kanada Toronto’da ev yapıp Türkler’e satacak

Akman Holding’in Kanada’daki şirketi SAMM Developments, Toronto’da dev bir yatırıma başladı. 600 milyon dolarlık yatırımı kapsayan The Kennedy Condominiums adını taşıyan proje 4 bloktan oluşuyor. Projede 1.320 daire olacak. Kanada’da satışa çıkan The Kennedy Condominiums projesinde Türkiye’den müşterilere yönelik satışlar Eylül ayında başlayacak. Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, “Toronto’da bulunan projemize ülkenin değişik bölgelerinden çok fazla sayıda talep aldık. 370 dairenin bulunduğu birinci binanın satışını tamamladık. Geçen ay satışa sunduğumuz ikinci binada 330 dairemiz var ve 800 başvuru aldık. Özellikle Kanada’da inşaatta İtalyanlar’ın ön planda olduklarını düşündüğümüzde bir Türk yatırımcının bölgede oluşan talebe cevap vermesi gurur verici” diye konuştu.

Türkiye’den yatırımcılar için lansmana özel avantajlı fiyatlar sunulacağını kaydeden Akman, “Ayrıca aylık 1.400 dolar kira getirisi var” dedi.

Daire fiyatları 200-400 bin Kanada Doları (153-306 bin ABD Doları) arasında değişiyor.

Haberin Devamı