Gazete Vatan Logo

Kanada Okulları'nda son kontenjanlar kura ile doldurulacak

Kanada Okulları, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı için gelen yoğun talep üzerine Levent’teki anaokulunda son kalan kontenjanları kura ile dolduracak.

Geçtiğimiz yıl Levent ve Çamlıca’da anaokulları açarak Türkiye’ye giriş yapan Kanada Okulları, Türkiye’de okul öncesinden başlayıp lise son sınıfa kadar devam edecek, Kanada’da doğrudan üniversiteye kadar uzanacak bir eğitim yapısı kurma stratejisi doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyor. Çok kültürlü, çok dilli ve yaratıcı öğrenme programları ile öğrencilerine uluslararası statüye sahip eğitim alma olanağını küçük yaşlardan itibaren sunan Kanada Okulları, 2016-2017 öğretim yılı kayıtlarında gelen yoğun talep üzerine, Levent anaokulunda son kontenjanları kura ile dolduracak. Kura için başvurular Kanada Anaokulu Levent Şubesi’ne yapılabiliyor.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için de kayıt alınıyor

Kanada Okulları Levent ve Çamlıca’daki anaokullarının ardından 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda İstanbul Ulus Kampüsü’nde açılacak olan anaokuluna 5 yaş grubu öğrencilerini ve ilkokuluna da yeni öğrencilerini kabul ediyor. Kanada Okulları’nın tüm kampüslerinde kayıt süreci devam ediyor. Yoğun talep gören Kanada Okulları, özellikle ilkokuluna 2017-2018 akademik yılı için de kayıt almaya başladı.

Haberin Devamı

Kanada Anaokulu kayıt süreci ile ilgili ayrıntılı bilgiye Kanadaanaokulu.com adresi üzerinden ulaşılabilir.