Gazete Vatan Logo

Kamu çalışanları ikramiye ve maaşlarını internet üzerinden nasıl hesaplayabilir?

Kamu çalışanları, ikramiye ve maaşlarını öğrenebilmek için SGK'nın internet sitesinde bulunan hesaplama aracını kullanabiliyor. Çalışanların derece, kademe, hizmet yılı gibi bazı bilgilerini girerek maaş ve ikramiye ücretlerinin ne kadar olduğunun öğrenildiği uygulama ile ilgili detaylar haberimizde...

Kamu çalışanları ikramiye ve maaşlarını internet üzerinden nasıl hesaplayabilir?

4C statüsünde çalışan kamu çalışanları için maaş ve ikramiye hesaplaması yapmak için Sosyal Güvenlik Kurumu'nun internet sitesine giriş yapmak gerekiyor. Çalışanlar burada istenen bilgileri doldurarak öğrenmek istedikleri bilgiyle ilgili sonuca ulaşabiliyor.

4C KAMU ÇALIŞANLARI MAAŞ VE İKRAMİYE HESAPLAMASI NASILYAPILIR?

Kamu çalışanlarının SGK'nın internet sitesi üzerinden sorgulayabilecekleri maaş ve ikramiyeleri için bazı şartlar bulunuyor. Buna göre; maaş ve ikramiyenizin hesaplanabilmesi için; en az Derece, Kademe ve Aylık Tarihini alanlarını seçmek zorundasınız. Makam Temsil Görev Tazminat göstergeniz varsa ilgili alanı(Makam+Temsil+Görev Tazminat Göstergesi) girilmeli. yapılan maaş ve ikramiye hesaplamaları, sadece girilen bilgiler baz alınarak yapılmaktadır.

SGK, sitede yapılan hesaplamanın bilgi amaçlı olduğunu ve resmiyet arz etmemediğini de ifade ediyor.

KAMU ÇALIŞANLARI MAAŞ VE İKRAMİYE HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ!