Gazete Vatan Logo

Kamp yapan müzisyen kayboldu

Geçtiğimiz perşembe günü Muğla’da kamp yaparken kaybolan genç müzisyen Metin Kor 'dan 6 gündür haber alınamıyor. Eşi Evin Doğan Kor, "Tek başına inziva için gitti. Bir gün sonra arkadaşı gidecekti. Kaldığı gece kayboldu. Çadıra fermuarı açılarak değil alttan yırtılarak girilmiş. Kaçırıldığını düşünüyorum" dedi.

Kamp yapan müzisyen kayboldu

Muğla Seydikemer ilçesindeki Gömbe Yaylası'nda kamp kuran 43 yaşındaki müzisyen Metin Kor kayboldu. Ailesi, kendisinden haber alamayınca durumu güvenlik güçleri ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’ne bildirdi. Arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı. Genç müzisyenin ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

EŞİ: ÇADIRI YIRTILMIŞ

Hürriyet.com.tr'nin haberine göre eşi Evin Doğan Kor, "Tek başına inziva için gitti. Bir gün sonra arkadaşı gidecekti. Kaldığı gece kayboldu. Yanında götürdüğü eşyaları orada. Çadıra fermuarı açılarak değil alttan yırtılarak girilmiş. Kaçırıldığını düşünüyorum. Ekiplerin arama çalışmaları sürüyor ama henüz savcı olay yerine gelip inceleme yapmadı" dedi.

Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan Metin Kor, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu. Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu ‘En Güzel Sensin’, ‘Mavi’, ‘Senmişim’, ‘Yanı Başıma’ ve ‘Üzüm Güzeli’ isimli şarkılarıyla tanınıyor.