Gazete Vatan Logo

Kalp krizinden ölen öğretmene cenaze töreni

BARTIN’daki TOKİ İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni, masa tenisi antrenörü 46 yaşındaki Talat Yılmaz, Eskişehir’de düzenlenen masa tenisi şampiyonasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Yılmaz için görev yaptığı okulda cenaze töreni düzenlendi.

Talat Yılmaz, Eskişehir’de yapılan Türkiye Şampiyonası’na 8 sporcusu ile katıldı. Yılmaz, dün Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu’nda şampiyona sürerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yılmaz’ın cenazesi, sabah Bartın’a getirildi. Yılmaz için, 4 yıldır görev yaptığı okulun önünde tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Murat Karasu, Belediye Başkanı MHP’li Cemal Akın, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, öğrenciler, veliler ve meslektaşları katıldı.

Cenaze töreninde taziyeleri kabul eden 56 yaşındaki Salih Yılmaz, kardeşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Yağmur altında yapılan törende Yılmaz’ın öğrencileri ve bazı veliler de gözyaşlarını tutamadı. Cenaze namazı kılınmasından sonra Yılmaz’ın tabutu omuzlara alınıp cenaze aracına konuldu. Evli ve 2 çocuk babası Talat Yılmaz’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Giresun’un Yağlıdere İlçesi’ne gönderildi.

Haberin Devamı