Gazete Vatan Logo

Kalp Atışı 8. yeni bölümde Eylül seçimini Ali Asaf'tan yana yapıyor!

SHOW TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı 8. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Kalp Atışı 8. yeni bölümde Eylül seçimini Ali Asaf'tan yana kullanıyor. Selim ve Oğuz'un hoşuna gitmeyen bu bu yakınlık işleri olduğundan daha da karışık hale getirecek. Kalp Atışı 8. bölümde Eylül ile Ali Asaf'ın birbirlerine olan duygusal sözleri ve paylaşımları ise büyük dikkat çekecek. Sıcacık bir aşk hikayesinin filizlendiği Kalp Atışı 8. yeni bölümüyle yine herkesi büyülemeyi planlıyor.

Kalp Atışı 8. yeni bölümde Eylül seçimini Ali Asaf'tan yana yapıyor!

Kalp Atışı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük merak uyandıran yeni bölümde Eylül ile Ali Asaf artık resmen sevgili olmuşlardır. Eylül'ün seçimini Ali Asaf'tan yana kullanması ona aşık olan Selim ve Oğuz'un hoşuna gitmemiş, durumdan epey rahatsız olmuşlardır. Diğer yandan Eylül'ün babaannesinin ölümüyle ilgili gerçekler ortaya çıkacak, bu durumda Eylül'ün tavrı merak konusu olmuştur.

KALP ATIŞI 8. BÖLÜM ÖZETİ

Eylül ve Ali Asaf artık birbirlerine daha yakındır. Ancak bu yakınlık Selim ve Oğuz'un hiç hoşuna gitmemiştir.

Eylül’ün “O masal kahramanları biz olamaz mıyız, ömür boyu bu gözlere bakamaz mıyım” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda; Oğuz’un itirafının Eylül’ü şok ettiği; Ali Asaf’ın Sinan’dan Eylül’ün babaannesinin ölümünü sorguladığı sahneler büyük merak uyandırdı. Sahilde Eylül için hazırladığı romantik sürprizde Ali Asaf’ın Eylül’e “biz sevgili miyiz diye sormuştum ya sana. Biz sevgili değiliz Eylül, biz sırılsıklam aşığız” dediği anlar heyecanı arttırdı. Her Cuma ekrana gelen ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Kalp Atışı’nın yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Ali Asaf’ın beklenmedik doğum günü hediyesi Eylül’ü çok mutlu etmiştir. Bu sırada hastanede yaşanan acı olay, herkesin kendini ve ilişkilerini sorgulamasına neden olur. Oğuz kimsenin beklemediği bir itiraf yapar Eylül’e... Eylül ne cevap verecektir? Diğer tarafta Sinan’ın Eylül’ü hastaneden attırmak için planladığı son olay ise, başta Ali Asaf olmak üzere herkesi çok şaşırtır. Bu sırada hastanede iyileşmeye başlayan Mehmet’i ise karanlık geçmişi rahat bırakmamaktadır. Üstelik bu kez zarar görecek olan Eylül olacaktır. Gün boyu yaşanan tüm gerginliklerin ardından, Ali Asaf Eylül için masal gibi bir sürpriz hazırlar. Bakalım bu kez masallar gerçeğe dönüşecek midir?

Kalp Atışı 8. yeni bölümüyle bu akşam SHOW TV'de..

KALP ATIŞI 8. BÖLÜM FRAGMAN 1

KALP ATIŞI 8. BÖLÜM FRAGMAN 2