Gazete Vatan Logo

Kale Çelik Kapı'dan mekana uygun modeller

Kale Çelik Kapı 15 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında tüketicilere uygun fiyatlar sunuyor.

Kale Çelik Kapı, başlattığı kampanya ile tüketicilere güvenlik ve kaliteye hızla ulaşmaları için fırsat sağlıyor. Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle Kale markası, tüm kapılarda farklı renk ve model tasarımlarıyla güvenliğin sembolü oldu. Çelik kapı sektörünün jenerik markası Kale Çelik Kapı, mekâna ve kişisel tercihlere uygun modellerini tüketicinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Kale Endüstri Holding

Kale Tam Kapsam Güvenlik; alarmdan kasaya, kilitten sigortaya, pencere sistemlerinden kapıya ve elektronik sistemlere kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan bir güvenlik paketidir. Müşterilerine Kale güvencesiyle bütünsellik ve konfor sağlar. Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da Kale Kilit ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Kilit Dış Ticaret, Kale Çelik Eşya, Kale Kapı Pencere Sistemleri, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale İnşaat, KaleYapı Gayrimenkul, Kale Topkapı Bina İşletme ve Kale Sigorta Acenteliği şirketleriyle hizmet veriyor. Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde bu yıl da metal eşya kategorisinde üst üste 8. kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Kale Kilit bu başarısını, 2013 yılında gerçekleştirdiği 58.7 milyon dolar değerinde ihracat ile elde etti.

Haberin Devamı

Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa’da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyüğü İtalya’nın hâkim olduğu pazarlarda onlara rakip olmaya başlamıştır.