Gazete Vatan Logo

Kalbimize gömdük

Şemdinli’de hainlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 10 asker ile 5 sivil, memleketlerinde yapılan törenlerle gözyaşları içinde toprağa verildi

Kalbimize gömdük

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, PKK’nın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Bodur, Uzman Erbaş Ertan Bayraktar, Uzman Erbaş Bayram Aksu, Jandarma Er Evren Kara, Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu, Jandarma Er Erkan Özdemir, Jandarma Er Latif Aşık Muslu, Piyade Asteğmen Ömer Baydilli, Piyade Er Hasan Aydoğdu ve Piyade Er Özkan Ak askeri törenlerin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi. Şehit askerler yurdun dört bir yanındaki törenlerin ardından sonsuzluğa uğurlandı. Cenaze törenlerinde gözyaşı ve PKK’ya öfke vardı.

Esnaf kepenk açmadı

Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlardan Sinan Erbaş (20), Bahri Fırat (29) ve öğretmen Oğuz Uysal (24) Şemdinli’de, Selami Çevik (31) de Yüksekova’da toprağa verildi. İran uyruklu Şemsettin Resai’nin cenazesi de sınır kapısında yakınlarına teslim edildi.İlçede esnaflar terör saldırısına tepki göstererek kepenklerini açmadı.