Gazete Vatan Logo

Kalbimdeki Deniz dizisinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlk bölümünden beri Deniz ve Mirat'ın aşk hikayesiyle milyonları ekrana kilitleyen Kalbimdeki Deniz'in yeni fragmanı yayınlandı. Yine heyecan dolu, aşk dolu bir bölümle izleyicilerini bekleyen Kalbimdeki Deniz hakkında bilgiye bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kalbimdeki Deniz dizisinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni yayınlanan fragmanda seyircileri şok edecek gelişmeler var gibi görünüyor. Yayınlanan ilk fragmanda Mirat ve Deniz'i bekleyen romantik sahnelere tanık oluyoruz. Ancak 2.fragman bizi şaşırtıyor, Alihan'ı polisler tarafından götürülürken izliyoruz, bir taraftan da Deniz'i suçsuz olduğuna inandırmaya çalışıyor. Deniz'i ise Şebnem ile yüzleşip kendini savunan güçlü bir kadın olarak görüyoruz. Heyecan dolu bir bölüm dizinin izleyenlerini bekliyor.

KALBİMDEKİ DENİZ FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kalbimdeki Deniz Dizisinin Geçen Bölümünde Neler Olmuştu?

Sevilen dizi Kalbimdeki Deniz 21.bölümüyle izleyenleri oldukça şaşırtmıştı. Bölümün başında Mirat, Alihan ile buluşmayı beklerken polisler tarafından tutuklanır. Mirat Alihan'ı beklerken Aşçı Emin bilinmeyen biri tarafından öldürülmüştür. Maktül ile arasında anlaşmazlık olduğu bilinen tek kişi Mirat olunca ilk şüpheli okarak tutuklanmıştır. Deniz ne yapar ne eder Mirat'ın serbest kalmasını sağlar. Mirat ise artık Deniz'e olan duygularından emindir ve ona açılmak ister fakat Deniz ona engel olur. Öte yandan Şebnem ile olan sorunlarını çözmeyi başaran Alihan ona evlenme teklifi eder. FakaAlihan bir taraftan da düğünden önce eski eşi ve çocukları ile yüzleşmek isteyerek, İstanbul'a doğru yola çıkar.

Kalbimdeki Deniz Dizisinin Konusu

Kalbimdeki Deniz dizisi, ismini baş karakteri olan evli, iki çocuğu ve babasıyla yaşayıp giden ve hayatındaki her şeyin harika gittiğini düşünen kadın karakteri Deniz'den alıyor. Başta her şeyin yolunda olduğunu sansa da aslında kendisiyle ve çocuklarıyla mutlu olmayan eşi Alihan ve en yakın arkadaşı Hülya, arkasından onun kuyusunu kazmaktadırlar. Mutsuz evliliğini zararlı alışkanlıklara bulaşarak unutmaya çalışan Alihan, ailesinin tüm parasını kaybeder. Bunun üstüne Deniz'i aldatması genç kadını çileden çıkartan son şey olur ve çift boşanır. Babası ve iki çocuğu ile ortada kalan Deniz ise işin içinden çıkamayarak babası ile eskiden yaşadıkları eve dönme kararı alır. Bambaşka bir çevreden, maddi bolluktan birden mahalle hayatına geri dönen Deniz'in yeni hayatını kabullenmesi hayli zor olacaktır. Ancak mahallenin sakinlerinden Mirat ile tanışması Deniz'e yeni bir aşkı müjdeleyecektir. Mirat ve Deniz'in naif aşkının ilerleyişiyle seyircileri kendine bağlayan Kalbimdeki Deniz her cumartesi akşamı Fox'ta sevenleriyle buluşuyor.

Haberin Devamı