Gazete Vatan Logo

Kalbimdeki Deniz 35. yeni bölümüyle bu akşam izlenecek!

Kalbimdeki Deniz 35. yeni bölümüyle bu akşam Fox'ta olacak. Yeni sezonunun ilk bölümüyle yayınlanacak olan Kalbimdeki Deniz dizisinde neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanları...

Kalbimdeki Deniz 35. yeni bölümüyle bu akşam izlenecek!

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kalbimdeki Deniz bu akşam izlenebilecek. Yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan Kalbimdeki Deniz'in yayınlanan 35. yeni bölüm fragmanı oldukça heyecanlandırdı. Alihan'ın eve dönüşü olayları nasıl etkileyecek?

KALBİMDEKİ DENİZ 35. BÖLÜM FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KALBİMDEKİ DENİZ 35. BÖLÜM ÖZETİ

Alihan'ın ani gelişi ve boşanma kararının kesinleşmediğinin ortaya çıkması, bütün dengeleri alt üst eder.

Ece ailesini geri isteyen bunun için her şeyi göze alan babasıyla birlikte hareket ederken, annesi ve Mirat'a dünyayı dar edecektir. Ne olursa olsun aşklarına sahip çıkmaya kararlı olan Deniz ve Mirat, Diyar'ın ölümden kıl payı kurtuluşuyla, onu ve Serdem'i korumak için yeni tedbirler almak zorundadırlar.

Mirat'ın Deniz'le evli olmadığını öğrenen Fikriye'nin kafası ve duyguları, geçmişe dair hatırladıklarıyla iyice alt üst olur. Hülya'nın hamilelik ve hastalık haberi, Nejat kadar diğerlerini de şaşırtır.

Ece'nin yaptığı bir kazayla hayatlarına sürpriz biri girerken, yeni evinde herkesi toplayarak hayatıyla ilgili aldığı kararı açıklamak üzere olan Hülya'yı daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı