Gazete Vatan Logo

Kalbimdeki Deniz 25. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Hafta sonu kuşağında cumartesi günleri ekrana gelen Fox TV’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz Cumartesi günü 24. bölümü ile seyirci karşısında idi. Oldukça ilgi ile izlenen dizinin başrollerini Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik paylaşıyor. Fox Tv de büyük bir beğeni ile izlenen dizideki slogan olan “Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.” sözünün dizide yaşanan olayları destekler nitelikte olduğunu görüyoruz.

Kalbimdeki Deniz 25. Bölüm fragmanı yayınlandı!

8 Nisan cumartesi günü ekrana gelen Kalbimdeki Deniz 24. Bölümünden sonra hemen yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Hayranlarını merakta bekletmeyi sevmeyen yapım şirketi 25. Bölüm fragmanını yayınlayarak herkesi sevindirdi.

KALBİMDEKİ DENİZ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kalbimdeki Deniz 25. Bölümde Neler Olacak?

Bu gün yayınlanan Kalbimdeki Deniz 25. bölüm fragmanında Mustafa’nın annesinin karşısına çıktığı görülüyor. Kapıyı açar açmaz oğlunun göre anne gözyaşlarına boğuluyor. O anlarda fonda konuşan Ece’nin söylediklerinden Mustafa’nın annesi ile karşılaşmasının pek de hayal ettiği gibi olmadığı anlaşılıyor. Akabinde ise Mustafa’nın ağlarken sahneleri ekrana geliyor. Serdem ve Diyar aşkı ise herkes tarafından öğreniliyor. Bu yüzden birçok olayın da karışmasına neden oluyor. Alihan’ın ise ifadesi alınacağı için herkes kendini kurtarmak için planlar yapmaya çalışıyor. Şebnem’in ise kendini kurtaracağından oldukça emin olduğu görülüyor.

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümünde olayların nasıl gideceği büyük bir heyecanla bekleniyor. Kalbimdeki Deniz 25. bölüm 15 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Fox Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Haberin Devamı

Kalbimdeki Deniz Dizisinde 24. Bölümde Neler Olmuştu?

Bu hafta sonu yayınlanan Kalbimdeki Deniz 24. Bölümde Hülya ve Nejat boşanmaya karar verdi. Bu kararın ardından Nejat aniden Deniz’in arkadaşı ile tanıştı ve ilk tanışmadan itibaren çok iyi anlaştılar. Hülya ise bu ani yakınlıktan oldukça huzursuz oldu. Bu yüzden Mirat’a daha çok yaklaşmaya ve ilgi göstermeye başladı. Diğer yandan Artun ise kazadan sağ kurtuldu. Mirat ile araçta beraber iken kaza geçirmişti. Bu kazadan kurtulması ile planlarını yerine getirmek için ilk adımı attı. Emin cinayeti ve Mirat’ın suikastının suçlusu olan Artun, tüm bu gerçekleri Hülya’nın bildiğinin ve ona söylemesinin ardından oldukça endişelendi. Fakat bu endişelere kendini kaptırmadı ve Hülya’nın yönelttiği tüm suçlamaları ise kabul etmedi. Diyar ve Serdem arasındaki aşk ise ortaya çıktı. Bu aşkın ifşa olması tamamen Fikriye’nin patavatsızlığı yüzünden oldu. Ece ise yeni okuluna alışamamıştı. Bu yüzden oldukça mutsuzdu. Önceki bölümlerde kaybolan Suriyeli çocuk annesi bulunup ona verilince Ece de Mustafa’yı yüreklendirdi. Bu sayede Mustafa annesinin karşısına çıktı ve Ece de bu sayede Mustafa’nın annesi ile tanışmış oldu. Diyar ise Hülya’nın aslında nasıl biri olduğunu ve Deniz’ neler çektirdiğini öğrendi.

Haberin Devamı