Gazete Vatan Logo

Kalbimdeki Deniz 23. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanı seyircileriyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri merak içinde bırakacak heyecanlı anlar bekliyor. Kalbimdeki Deniz dizisinin fragmanında Mirat’ın adeta ölüm ile burun buruna geldiği görülüyor. Mirat kaza mı geçirecek?

Kalbimdeki Deniz 23. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox Tv ekranlarında izleyenlerle 22 bölümdür buluşan Kalbimdeki Deniz dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Deniz, yeniden her şeyden habersiz olarak Hülya’nın hayatını kurtarıyor. Hülya ise Mirat’ın güvenini tekrar kazanmak için büyük bir adım atıyor ve bu durum Artun ile Mirat’ı tekrar karşı karşıya getiriyor.

KALBİMDEKİ DENİZ FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Mirat ile Artun yüzleşmesinde Artun, Deniz’e olan hislerini açıklıyor ve bu yüzden Mirat ve Artun tekrar karşı karşıya geliyor. Çünkü Mirat bu durumdan oldukça fazla rahatsız oluyor. Hülya ise tam olarak rahat bir nefes aldığını düşünürken Nejat tarafından gelen haber ise yeniden büyük bir panik içine giriyor. Bu kötü haberi alan Hülya da panik içinde arabasını kullanırken, önce savaşta babasını, çok yakın bir zamanda da annesini kaybetmiş olan Suriyeli bir çocuğa çarpıyor. Mirat ise dizinin yeni bölümünde bir kaza yapıyor ve adeta ölüm ile burun buruna geliyor. Kalbimdeki Deniz dizisi yeni bölümünde izleyenlerin nefeslerini adeta kesecek gibi görünüyor.

Öte yandan Turgut’un ani bir şekilde ortaya çıkması ve Turgut’un Figen’in Ferhat ile olan ilişkisini öğrenmesi Figen’i de büyük bir paniği içine sokuyor. Karakterlerin bu durumdan sonra ne yapacakları tam anlamıyla büyük bir merak konusu.

Kalbimdeki Deniz dizisi yeni bölümü olan 23. bölümü ile 1 Nisan 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Kalbimdeki Deniz Dizisinin Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Deniz, emniyetten aldığı Alihan’ın Kıbrıs’ta tutuklanması ile ilgili haber yüzünden adeta şoka girmişti. Deniz, Diyar ile Mehmet’le konuşmuştu ve Mirat ile birlikte Kıbrıs’a gitmişti. Artun ise aşçı cinayeti yüzünden ifadesine başvurulması gerektiğini öğrenince yeni bir plan devreye sokmuştu. Ece ise Mirat ile beraber annesi Deniz’in baş başa yolculuk yapmasından dolayı bir hayli rahatsız olmuştu.

Ozan ise babasında olduğu gibi onları da kaybedeceğini düşünüp korkuya kapılmıştı. Mustafa da annesi ile ilgili geçmişte olan hikayeyi babasından öğrenip Ece ile paylaşmıştı ve bu sayede Ece’nin gönlünü almayı başarmıştı.

Öte yandan Hülya ise Mirat ile Deniz’in birlikte Kıbrıs’a gittiğini öğrenince şoka girmiş ve her şeyin meydana çıkacağını düşünüp korkuya kapılarak Artun’dan yardım istemişti. Artun da Mirat hakkında bir araştırma yapmış ve Mirat’ın evli olmadığını öğrenmişti. Artun bununla ilgili Hülya’ya soru sormuştu. Kıbrıs’a gittiklerinde Şebnem ve Alihan ile yüzleşen Deniz ve Mirat da birbirlerine olan hislerini rahat bir şekilde yaşayacakları oldukça hoş bir akşam geçirmişlerdi. Ancak sonrasında Hülya’nın tam da korktuğu şey başına gelmişti ve Deniz, Hülya ile yüzleşme istediğini söylemişti.

Haberin Devamı