Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim yerlerdeydi!

Kalbim yerlerdeydi!

2016 Amerikan Müzik Ödülleri (AMA) önceki akşam Los Angeles’daki törenle sahiplerini buldu. Pop-Rock Dalında ‘En İyi Kadın Sanatçı’ ödülünü alan Selena Gomez, sessizliğini bozdu ve duygusal bir konuşma yaptı: “Kalbim yerlerdeydi!”

Kalbim yerlerdeydi!

Amerikan Müzik Ödülleri (AMA) önceki akşam Los Angeles’daki Microsoft Theater’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Oldukça renkli ve hareketli geçen geceye Selena Gomez’in duygusal konuşması damga vurdu.

Pop-Rock dalında ‘En İyi Kadın Sanatçı’ ödülünü kazanan 24 yaşındaki şarkıcı, “Her şeye sahiptim ama içim paramparçaydı. Sizi hayal kırıklığına uğratmamak için her şeyi içimde tuttum ama sanırım biraz fazla tuttum ve kötü olan ben oldum. Instagram’da vücutlarınızı görmek istemiyorum. Burada olan şeyi görmek istiyorum (kalbini tutarak). Onaylama falan istemiyorum. Sizce şu an ihtiyacım var mı? Söyleyebileceğim kalbim yerlerdeydi ve her günümü paylaştığım sizlerle bunu paylaştığım için çok minnettarım. Hayranlarıma çok teşekkür ederim. O kadar sadıksınız ki sizi kazanmak için ne yaptığımı bile bilmiyorum” sözleriyle herkesi şaşırttı.

Gomez, geçtiğimiz yıl Lupus hastalığı nedeniyle kemoterapi görmüş, ardından eski büyük aşkı Justin Bieber ile Instagram’da tartıştıktan sonra depresyon ve anksiyete nedeniyle dünya turnesini iptal etmişti. Pop-Rock dalında ‘En İyi Erkek Sanatçı’ ödülünü alan Justin Bieber geceye katılmadı.

Haberin Devamı