Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'nın 8.bölümünde heyecan doruktaydı. Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı 8.bölüm detayları ve daha fazlası haberimizde.

Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Zeliş Sonunda Mustafa'ya olan duygularını farkına varır.

Kalbim Ege'de Kaldı 8.Bölüm'de Zeliş ve Mustafa aşkı yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor! Yaman'ın samimiyetine güvenmeyen Zeliş de, Mustafa'nın aşkını ilan etmesiyle kendi duygularını artık saklayamaz..

Mustafa Iraz Nene'sinden af diliyor. Hüzün dolu konuşmaya şahit olan bir kişi daha var.

Zeliş ile Mustafa aynı yatakta ve bu kez kimse kimseyle kavga etmiyor. Mustafa, yatakta uyuyan Zeliş’in yanına uzanıyor. Zeliş uyandığında Mustafa’yı kendine sarılmış buluyor ama bu kez çığlık atmıyor. Söylediği şeyler şunlar: Hiç mi özlemedin? Öp beni? İşte bu diyalog dizinin yeni bölümüne damga vurdu. İkili hiç bu kadar birbirine yakın olmamıştı. Iraz Nene’nin planı sonunda başarıya ulaşmak üzere. Ancak başından beri patronu Yaman’a aşık olan Zeliş ile çapkın Mustafa’nın öpüşme görüntüleri gerçek mi yoksa sadece bir rüya mı?

Kalbim Ege'de Kaldı 8.bölümünde yaşanan heyacan dolu gelişmeler üzerine, merakla beklenen 9.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE KALDI 8.BÖLÜM TAMAMINI İZLE!

Kalbim Ege'de Kaldı Çarşamba günleri saat 20.00'de Kanal D ekranlarında!

GENEL HİKAYE

Zeliş ve Mustafa birbirine tamamen zıt iki kutup olsa da çok önemli bir ortak noktaları vardır, o da Iraz Nene’dir. Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi’nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak, günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Iraz Nene’nin bu düşmanlığa son verecek bir fikri vardır; bu, iki düşman ailenin çocukları olan Zeliş ve Mustafa’nın evlenmesidir. Iraz Nene, böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa’ya bırakacaktır. Formalite evliliği yapan Zeliş ve Mustafa, başlarda boşanmak için ellerinden geleni yapsalar da zaman geçtikçe ikili arasında başlayan aşk, her şeyin gidişatını bir anda değiştirecektir.

OYUNCULAR

Alper Saldıran (Mustafa), Oya Unustası (Zeliş), Eren Hacısalihoğlu (Yaman), Celile Toyon (Iraz Nene), Şerif Erol (Osman Gıpgıp), Aslı Omağ (Hatice Gıpgıp), Şebnem Doğruer (Emine Kürük), Serhat Özcan (Ali Kürük), Süha Çağrıcı (Hakan Gıpgıp), Nehir Akkoç (Meryem Gıpgıp), Lemi Filozof (Cabbar Gıpgıp), Neşem Akhan (Halide Gıpgıp), Yeliz Akkaya (Fatmanaz Kürük), Selin İleri (Elifsu Kürük), Özge Sarıtaş (Naile), Leyla Göksün(Filiz), Onur Özaydın (Erdinç), Ceylin Yüksek (Gülüş), Yağız Yeşiltepe (Rıza), Atilla Karagöz (Muhtar), Deniz Yağcı (Kahveci Mahmuh), Yiğit Pembe (Memoş), Yiğit Gültekin (Çaycı)

Haberin Devamı